O tânără de 21 de ani are o fiică de 15 ani. Dezbateri aprinse în mediul online. Cum este posibil? - Video în articol

O tânără de 21 de ani are o fiică de 15 ani. Dezbateri aprinse în mediul online. Cum este posibil? / Foto: Captură video TikTok
O tânără de 21 de ani are o fiică de 15 ani. Dezbateri aprinse în mediul online. Cum este posibil? / Foto: Captură video TikTok

O tânără de 21 de ani care are o fiică de 15 ani a stârnit dezbateri aprinse pe TikTok.

Milioane de utilizatori de TikTok au fost lăsați fără cuvinte de dezvăluirea unei tinere de 21 de ani, care are o fiică de 15 ani. Hunter Nelson a trebuit să dea explicații în legătură cu statutul ei de mamă, scrie Ziarul de Iași, citând Perfecte.

La prima vedere, Hunter Nelson ar fi devenit mamă la vârsta de 6 ani, dacă fiica ei are acum 15 ani. Tânăra din SUA a stârnit controverse pe TikTok, după ce a postat un clip care a suscitat interesul a milioane de oameni.

"Eu, conducând în timp ce realizez că am 21 de ani și o fată de 15. Niciun profesor de la liceul ei nu mă va lua în serios", a scris tânăra în postarea populară de pe TikTok. Pe bună dreptate, cei care au ajuns la acest clip meritau o explicație.

"OMG, ai făcut un copil la 6 ani?", este cea mai întâlnită întrebare din rubrica de comentarii.

@hunterenelson Reply to @brisabarron0 ♬ original sound - Hunter

Hunter Nelson a risipit misterul. Gracie, în vârstă de 15 ani, este sora ei vitregă. Amândouă și-au pierdut părinții care le aveau în grijă, iar ele au rămas singure. Din acest motiv, Hunter a solicitat acordul statului pentru a deveni mama surorii ei, în mod legal.

"Am depus o cerere de tutelă pentru sora mea, în urmă cu câteva luni... Am simțit că cel mai bun mod de a-mi păstra sora în siguranță, fericită și de a-i îndeplini toate nevoile și dorințele, a fost să vină să locuiască cu mine. Totul este 100% legal", a explicat tânăra "mămică" într-un alt clip devenit viral. 

Hunter a recurs la această metodă pentru a împiedica demararea procedurilor de legale de preluare a surorii ei în grija statului.

Probleme în procesul de obținere a tutelei

La început, Gracie nu a vrut să ajungă în grija surorii mai mari. Din mândrie, ea nu voia ca cineva să-și asume protecția ei. Mai mult, rudele din partea mamei sale s-au opus demersului, considerând că fetei îi va fi mai bine în compania unor "adulți responsabili".

Până la urmă, Gracie și-a dat acordul, iar acum consideră că nu putea face o alegere mai bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel