O tânără a născut între două chioşcuri din faţa Gării Braşov

gravida
gravida

O tânără de 25 de ani, din localitatea braşoveană Apaţa, a născut între două chioşcuri din faţa Gării Braşov,  o  fetiţă sănătoasă, cu greutatea de 2.100 grame, informează Mediafax.

Femeia, care la vârsta de 25 de ani este la cea de-a patra naştere, a fost transportată la Maternitatea Braşov, împreună cu fetiţa, starea acestora fiind foarte bună, cei doi urmând să fie externaţi în două-trei zile, a declarat dr. Valeria Badea, purtătorul de cuvănt al Maternităţii Braşov.

Tânăra mamă venise la Braşov cu trenul şi intenţiona să meargă la spital, însă au apucat-o durerile naşterii în gară. Până la sosirea ambulanţei, femeia a primit primul ajutor de la nişte cetăţeni care se aflau în gară în momentul respectiv şi a născut între două chioşcuri din faţa gării.

"Starea mamei şi a copilului este foarte bună şi, în funcţie de evoluţia bebeluşului, vor sta în spital maxim trei zile. Femeia este deja la cea de-a patra naştere şi probabil că nu se aştepta să nască", a spus dr. Valeria Badea, purtătorul de cuvănt al Maternităţii Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Braşov, David Levente, a spus că la sosirea echipajului femeia născuse, iar medicii au tăiat cordonul ombilical al copilului şi l-au învelit într-un "câmp steril", mama şi bebeluşul fiind apoi transportaţi la Maternitate, ambii fiind în stare bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel