O tânără a murit din cauza tratamentului estetic: Cosmeticiana care a injectat siliconul, în arest la domiciliu  

O tănără a murit din cauza tratamentului estetic.  cosmeticiana care a injectat siliconul, în arest la domiciliu  Foto Pexels
O tănără a murit din cauza tratamentului estetic. cosmeticiana care a injectat siliconul, în arest la domiciliu  Foto Pexels

Răsturnare de situație în ancheta privind moartea S. M.,  în vârstă de 35 de ani din localitatea italiană Maranello, lângă Modena, care a decedat pe 21 aprilie, după un tratament cosmetic la sân, efectuat la domiciliu.

Esteticiana P. A., în vârstă de 53 de ani, de origine braziliană, care a efectuat operația, a fost trimisă în arest la domiciliu. Măsura preventivă a fost luată de magistrați, după ce femeia a fost acuzată de infracțiunea de deces, ca urmare a  infracțiunii de exercitare abuzivă a profesiei de medic. Femeia a fost pusă sub acuzare și pentru infracțiunea de fugă de la locul faptei, în formă agravată. 

Potrivit Rai News, esteticiana a fost arestată la domiciliu la ordinul judecătorului din Modena, după ce rezultatele autopsiei au arătat că S. M. a murit din cauza unei embolii, care a fost provocată de o injecție cu silicon în sânul drept. 

În sângele victimei, medicii legiști au găsit  300 de centimetri cubi de lichid. Ancheta a inclus, de asemenea, și mărturia unei alte femei care, cu câțiva ani în urmă, a apelat la aceeași cosmeticiană pentru un tratament estetic, confruntându-se și ea cu "consecințe foarte grave".

Acest lucru l-a determinat pe judecător să dispună măsura preventivă de arest la domiciliu, solicitată de procuratură pentru P. A., care s-a predat în provincia Ferrara.

S. supraviețuise, acum doi ani, unei tentativei de omor  

În noiembrie 2020, S. a supraviețuit unei tentative de omor a fostului ei iubit, care a împușcat-o în cap, spun anchetatorii. 

După ce, inițial, P. A. s-a îndepărtat de locuința victimei, aceasta a mers apoi la Carabinieri din Cento (Ferrara), fiind cercetată de Parchetul Modena pentru exercitarea abuzivă a profesiei, neacordarea primului ajutor  și deces ca urmare a unei alte infracțiuni. 

„Pentru a înțelege dacă P. a fugit din apartament imediat după îmbolnăvirea clientului se va realiza o cartografiere a tuturor camerelor din casa victimei.  Clientul meu vrea dreptate și adevăr, vrea să înțeleagă ce s-a întâmplat cu S. și vrea ca acest lucru să fie sancționat și la nivel judiciar și procesual” a spus  avocatul Pizzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel