O nouă pierdere în lumea fotbalului. Un fost atacant român, răpus de COVID-19

O nouă pierdere în lumea fotbalului după moartea lui Diego Maradona. Un fost atacant român a murit din cauza coronavirusului.

Emil Lupulescu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria echipei Politehnica Iași, a murit, joi seară, scrie Gândul.ro. El ar fi fost bolnav de COVID-19, iar starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele zile din cauza altor boli de care suferea. 

"Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a fostului mare fotbalist, antrenor și conducător al Politehnicii, Emil Lupulescu. CSM Politehnica Iași transmite condoleanțe și își exprimă compasiunea față de familia îndoliată.", este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului FC Politehnica Iași

Emil Lupulescu a murit la 74 de ani. În urmă cu câteva zile, fostul atacant a suferit o hemoragie internă și a fost internat în spital în stare gravă. În ciuda eforturilor medicilor, Emil Lupulescu a pierdut lupta cu boala.

????️ Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a fostului mare fotbalist, antrenor și conducător al Politehnicii, Emil...

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Joi, 26 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel