O linguriță de zahăr va rezolva o problemă neplăcută din bucătărie. Metoda bunicilor noastre este de neînlocuit

O linguriță de zahăr va rezolva o problemă neplăcută din bucătărie. Metoda bunicilor noastre, de neînlocuit. Sursa - Pexels
O linguriță de zahăr va rezolva o problemă neplăcută din bucătărie. Metoda bunicilor noastre, de neînlocuit. Sursa - Pexels

Luați o linguriță de zahăr și faceți asta pentru a rezolva o mare problemă din bucătărie.

Nu ne putem imagina viața fără zahăr. Îl folosim pentru a îndulci rețetele de patiserie și diverse băuturi, dar și pentru a pregăti creme, deserturi și tot felul de delicii culinare. Astăzi, însă, vă vom surprinde. Luați o linguriță de zahăr și faceți asta pentru a rezolva o mare din bucătărie.

Cum să-ți speli părul fără șampon, folosind doar produse naturale din cămară

O problemă foarte frecventă, care apare, mai ales vara, în bucătărie poate fi rezolvată cu o lingură de zahăr. Ați înțeles deja despre ce vorbim? Ei bine, vara furnicile ne invadează casa, mai ales bucătăria, fiind atrase de numeroasele alimente depozitate.

Cu ajutorul unor ingrediente puteți crea o capcană pentru furnici. Tot ce aveți nevoie este zahăr, un ou fiert tare și amidon de porumb. Totul va fi rezolvat fără prea mult efort.

Roșiile sunt încă necoapte? Iată cum poți să le gătești: trucurile celor mai experimentați bucătari 

Mai întâi, pregătim oul fiert și îl lăsăm să se răcească complet. Se sfărâmă apoi într-un bol și se combină cu zahărul și două lingurițe de amidon de porumb. Amestecă pentru a obține o pastă omogenă din care trebuie să facem mai multe biluțe.

Aranjăm aceste biluțe în punctele strategice ale bucătăriei, dar și în restului casei. Furnicile vor rămâne o amintire îndepărtată. Metoda  este eficientă și mai presus de toate nu este la fel de dăunătoare precum clasicele insecticide.  

BONUS. Pune puțin chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea

Cu un praf de chili pe balcon poți scăpa de o problemă enervantă. Dacă vrei să scapi de o problemă foarte frecventă și enervantă, ai ajuns la locul potrivit! Pune doar un vârf de cuțit de chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea.

Cu siguranță, odată ce vei încerca acest truc fabulos, nu vei mai renunța la el niciodată. Problema despre care vrem să vă vorbim astăzi nu are nicio legătură cu insectele. Deși ți-am spus să-ți iei un praf de chili pe care să-l pui pe balcon, îți poți imagina despre ce este vorba?

Cu acest spray orice urmă de praf din casă va dispărea: ai nevoie de un singur ingredient pentru a-l prepara

Trucul de astăzi are de-a face cu rufele proaspăt spălate și agățate la uscat în aer liber.  Hainele riscă să se murdărească în aer liber.  Dacă, totuși, vrei să rezolvi această problemă enervantă, odată pentru totdeauna, trebuie neapărat să iei un praf de chili și să-l amesteci cu puțină apă. Apoi pune  soluția într-un recipient și pulverizați conținutul ici și colo pe balcon. Aveți grijă ca soluția să nu ajungă și pe haine.  

Chiuveta s-a înfundat? Nu chema instalatorul, dar aplică acest truc inteligent, sugerat de bunica

Procedând astfel, datorită aromei puternice a pudrei de chili, veți alunga păsările care încearcă să vă atace hainele curate. Alternativ, puteți cumpăra o plantă de ardei iute pe care să o puneți pe balcon au în zona în care vă întindeți hainele.

Efectul va fi același și, în plus, veți avea și ardei iute proaspăt, pe care îl puteți utiliza în bucătărie. Incredibil, nu-i așa? Cu toate acestea, acest truc simplu funcționează cu adevărat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel