O femeie a împușcat mortal un bărbat care a refuzat să o sărute deoarece avea iubită

O femeie a împușcat mortal un bărbat care a refuzat să o sărute deoarece avea iubită / Foto: Pixabay
O femeie a împușcat mortal un bărbat care a refuzat să o sărute deoarece avea iubită / Foto: Pixabay

O femeie a împușcat mortal un bărbat după ce acesta a refuzat să o sărute.

O femeie din Illinois este acuzată că a împușcat mortal un bărbat după ce acesta a refuzat să o sărute, după ce consumaseră împreună alcool, scrie The Independent. Femeia, mama a trei copii, socializa cu bărbatul și iubita acestuia, în apartamentul lor din Rolling Meadows.

Potrivit procurorilor, Claudia Resendiz-Flores i-ar fi cerut bărbatului să o sărute, dar acesta a refuzat, apoi și-a sărutat iubita, moment în care femeia a devenit geloasă și i-a spus din nou să o sărute. Bărbatul a continuat să o refuze. În acel moment Claudia Resendiz-Flores s-a enervat și a luat arma bărbatului și a îndreptat-o spre el. Acesta a încercat să-i ia arma din mână, însă nu a reușit. Femeia l-a împușcat mortal în piept. Iubita bărbatului a sunat imediat la serviciile de urgență, iar ofițerii care au ajuns la fața locului au găsit pistolul încă în sufragerie.

„Claudia Resendiz-Flores a fost identificată ca fiind cea care a tras focul și a fost arestată. Se pare că incidentul este unul izolat și nu reprezintă o amenințare publică.”, a transmis poliția locală.

Femeia a recunoscut că l-a împușcat pe bărbat și a fost acuzată de crimă de gradul I. Claudia Resendiz-Flores este despărțită de soțul ei și își creștea cei trei copii singură.

Un ieșean și-a ucis concubina și a dormit cinci nopți cu cadavrul ei în pat

Un bărbat din Iași a fost condamnat la 11 ani și patru luni de închisoare pentru că și-a omorât concubina. Totodată, individul trebuie să plătească nepoatei femeii 6.000 lei, sumă care reprezintă costurile înmormântării. Sentința poate fi atacată cu apel.

Magistrații au luat în calcul faptul că, deși Constantin M. nu a recunoscut toate faptele, a pus crima pe seama consumului de alcool. Și vârsta sa a reprezentat un alt factor luat în calcul de judecători: bărbatul are 71 de ani. 

Totul s-a întâmplat după ce, în timpul zilei de 1 martie a.c., Constantin M. a mers la piață și de acolo s-a întors acasă cu un litru de țuică, pe care l-a amestecat cu sirop de vișine. El și concubina au consumat o mare cantitate de alcool și s-au culcat. Noaptea, bărbatul a vrut să meargă la baie, dar era nevoit să treacă peste femeie pentru a coborî din pat. Femeia, deranjată, l-a împins. Individul s-a enervat și a bătut-o cu catarama de la curea pe față. Victima s-a înecat cu propriul sânge. 

La autopsie, medicii legiști au identificat 14 răni în zona feței, patru în zona toraco-abdominală şi 8 la nivelul membrelor, inclusiv o fractură de braţ şi altele costale. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel