Urmărește emisiunea live



O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe uriaș în dormitor

foto: Jandarmeria Mehedinți
foto: Jandarmeria Mehedinți

O familie din Mehedinți s-a trezit cu un șarpe uriaș în dormitor.

O familie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, a apelat numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor, după ce a descoperit un şarpe în dormitor. Jandarmii au intervenit prompt și au reușit să captureze reptila, eliberând-o ulterior în mediul său natural, scrie Ziarul de Iași.

”În sezonul cald prezenţa şerpilor se înmulţeşte, iar probabilitatea de a-i întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. De o situaţie neplăcută a avut parte seara trecută o familie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi care s-a trezit cu un şarpe în dormitor. Panicaţi, oamenii au sunat la 112, cerând ajutor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.

Un echipaj de jandarmi a intervenit la faţa locului, descoperind reptila sub un dulap, unde îşi făcuse culcuş. „Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au constatat că reptila îşi făcuse culcuş, sub dulapul din dormitor. Aceasta a fost extrasă cu ajutorul dispozitivelor din dotare şi eliberată în scurt timp în natură. Cetăţenilor care aleg să petreacă în aer liber ziua de 1 Mai, sau în drumeții cu familia, le recomandăm să fie vigilenţi în această perioadă pentru a evita orice neplăcere”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel