O bloggeriță din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg și a născut o fetiță. Astfel, fostul soț a devenit bunic

O bloggeriță din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg și a născut o fetiță. Astfel, fostul soț a devenit bunic. Sursă foto: Pixbay
O bloggeriță din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg și a născut o fetiță. Astfel, fostul soț a devenit bunic. Sursă foto: Pixbay

O bloggeriță din Rusia, care s-a căsătorit cu fiul ei vitreg, a născut o fetiță. Astfel, fostul soț al acesteia a devenit bunic.

O femeie influencer care și-a abandonat soțul pentru fiul acestuia a născut o fetiță și tatăl e chiar băiatul pe care l-a crescut de când acesta avea 7 ani, scrie The Sun. În vârstă de 35 de ani, bloggerița e mai mare cu 14 ani decât tatăl bebelușului.

Peste 500.000 de oameni urmăresc contul de Instagarm al Marinei Balmasheva, un influencer din Rusia care oferă soluții pentru slăbit. Toți au fost martorii poveștii de iubire dintre femeia de 35 de ani și fiul ei vitreg, Vladimir Shavyrin, care are 21 de ani. Marina a divorțat de tatăl lui Vladimir, care are 45 de ani, pentru a se căsători cu tânărul. Iar acum a născut o fetiță, devenind pentru prima oară mamă.

Marina s-a căsătorit cu Alexey Shavyrin în urmă cu 14 ani, când Vladimir avea 7 ani. L-a crescut pe băiat, alături de alți cinci copii pe care cuplul i-a adoptat ulterior căsătoriei. Acum doi ani, femeia a divorțat de soțul ei și s-a căsătorit cu fiul cel mare al acestuia.

Fostul soț e revoltat

Bărbatul, care a devenit bunic acum, a acuzat-o pe Marina că i-a sedus fiul când acesta a venit acasă, la Krasnodar, în vacanță, de la Universitate: „Nu avusese niciodată o iubită! Fugea din patul meu în patul lui când eu dormeam. Aș fi iertat-o că mă înșela, dar nu cu fiul meu”, a declarat Alexey.

Femeia a devenit populară pe Instagram mai ales după ce a început să împărtășească momente din timpul sarcinii. De asemenea, a recunoscut că a suferit intervenții chirurgicale estetice pentru a fi mai atrăgătoare pentru tânărul ei soț.

A suferit abdominoplastie, acum un an pentru a îndepărta excesul de piele după ce a slăbit. Apoi, a făcut un lifting al feței și al gâtului, urmată de blefaroplastie și botox pe frunte. În ciuda acestor operații, bloggerița susține că soțul ei mai tânăr cu 14 ani s-a îndrăgostit de ea cu toate cicatricile ei de după operații, cu toate slăbiciunile fizice, așa că e relaxată cu modul în care arată.

Dar, ca măsură de precauție, înainte de a se căsători cu Vladimir, ea a semnat cu tânărul un contract prenupțial, astfel încât el să nu profite de averea ei, în cazul unui divorț. Cât despre fetița abia născută, Marina a scris pe Instagram că încă nu s-au decis, ea și tatăl micuței, ce nume îi vor pune, informează Publika.md.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel