Tânără acuzată de amenințări teroriste. „Îi voi infecta pe toți”

O americancă este acuzată de amenințări teroriste, după ce a postat o serie de videoclipuri în care a spus că va infecta voit oamenii cu coronavirus.

O adolescentă este acuzată de amenințări teroriste, după ce a postat o serie de videoclipuri în care a spus că va infecta voit oamenii cu coronavirus, conform The Sun.

Lorraine Maradiaga, în vârstă de 18 ani, a postat mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare, în care ar fi mers să-și facă testul pentru coronavirus, apărând mai apoi într-un magazin, spunând că va infecta oamenii cu Covid-19.

Prima oară face testul

Într-unul dintre clipuri, tânăra trece prin ceea ce pare că este un loc de testare rapidă, de tip drive-thru. O asistentă îi spune apoi să se ducă acasă și să aștepte rezultate.

Cu toate acestea, mai târziu au apărut alte videoclipuri în care tânăra se duce la magazin și amenință că va infecta alte persoane.

Mai apoi intră într-un magazin

„Sunt aici la Walmart și voi infesta fiecare ****, pentru că dacă mă voi duce la fund, voi **** vă duceți și voi la fund", a spus ea. Într-un alt videoclip, adolescenta a spus „Dacă vreți să luați coronavirus și să muriți, sunați-mă". „Mă întâlnesc cu voi și (tușește, n.r.) vă voi scurta viața. Faceți-mă faimoasă, ****!", a mai zis ea.

Poliția a găsit-o rapid

Poliția din Carrollton, Texas, SUA, a identificat tânăra drept Maradiaga și a transmis că o vor judeca pentru amenințări

„Am identificat femeia de pe rețelele de socializare care spunea că are Covid-19 drept Lorraine Maradiaga și o acuzăm de Amenințări Teroristice, Codul Penal Texas 22.07", a transmis poliția, într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel