Nuntă Nicolae. Episcopul Argeșului, mesaj: Nunta fără binecuvântarea părinţilor nu e normală

Părintele Calinic, apropiat al fostului principe Nicolae, a transmis un mesaj familiei regale, acesta susținând că nunta fără binecuvântarea părinților nu este normală.

"Nicolae a plâns sincer şi zdravăn la înmormântarea bunicului său, ca un român adevărat. Ceilalți au lăcrimat, fetele au plâns mai discret. Nu e normală o nuntă fără binecuvântarea părinţilor. Nicolae trebuie să se împace cu mama lui", a spus episcopul Argeșului şi Muscelului, Calinic, informează antena3.ro.

Nicolae și-ar dori să îşi recapete oficial titlul de Principe, din spuselet avocatul său, Radu Enache:

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine. (...)

Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt", a explicat Radu Enache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel