Nu aruncați prosoapele vechi și uzate de plajă: cu aceste trucuri simple și ieftine le puteți recicla creativ

Nu aruncați prosoapele vechi și uzate de plajă - cu aceste trucuri simple și ieftine le puteți recicla creativ. Sursa - Pexels
Nu aruncați prosoapele vechi și uzate de plajă - cu aceste trucuri simple și ieftine le puteți recicla creativ. Sursa - Pexels

Când mergem în vacanță obișnuim să ne schimbăm garderoba, în special, cu articolele de care vom avea nevoie în concediu. Drept urmare, costumele de baie și prosoapele de plajă sunt cele mai populare.

Dar ce putem face cu obiectele pe care le-am folosit sezonul estival trecut? Fie le aruncăm, fie le dăm o viață nouă.  Acesta este cazul prosoapelor de plajă. Uzate, deteriorate și uzate. Dacă nu vrem să le aruncăm la gunoi, le putem recicla creativ.

De altfel, reciclarea creativă ne vine în ajutor, oferind lucrurilor o nouă utilizare. Să vedem cum, cu câteva trucuri simple.

Știați că puteți folosi congelatorul nu doar pentru depozitarea alimentelor?

Dacă aveți la dispoziție o mașină de cusut, cu siguranță, aveți un avantaj. De exemplu, puteți reduce prosopul de plaja la un simplu covoraș, de dimensiunea pe care o preferați, pentru a-l putea folosi în baie. 

De asemenea, puteți crea o geantă de plajă confortabilă. Luați măsurătorile, tăiați, apoi coaseți capetele.  

Covorul este pătat? Spuma de ras, o modalitate excelentă de a o elimina rapid

Prosoapele pot fi rulate pe lungime și folosite, iarna, la uși și ferestre, pentru a opri aerul, care intră prin crăpături.  

Iar dacă prosopul de plajă este o amintire, îl putem folosi pentru a face o jucărie moale pentru copilul sau pentru nepotul nostru. Iată, așadar, cum să reciclăm prosoape vechi de plajă într-un mod creativ, oferindu-le a doua viață.  

 

BONUS. Nu mai aruncați blugii vechi: transformați-i în ceva util și original

 

Din ce în ce mai multe persoane se dedică reciclării creative. La urma urmei și aceasta este o artă, care ne permite să economisim mulți bani.

Reciclând haine învechite sau uzate, sau obiectele pe care nu le mai folosim, putem crea ceva nou și util fără să facem alte achiziții. Reutilizarea hainelor vechi poate fi destul de interesantă.

Putem recicla și obiecte pe care nu ne-am imaginat vreodată că le putem refolosi într-un mod creativ, cum ar fi becurile de sticlă care nu mai funcționează.

Curăță ușor recipientul pentru ulei: cu această metodă ieftină veți scăpa rapid de stratul de grăsime

În acest articol, veți vedea cum să reciclați blugii vechi, un articol vestimentar, pe care și femeile, și bărbații îl au în dulap. Denim-ul este o țesătură destul de robustă și durabilă. Cu toate acestea, de-a lungul anilor și în urma numeroaselor spălări, chiar și blugii se pot deteriora. În plus, se pot și decolora.

În cele din urmă, nu trebuie să uităm de tendințele modei. Chiar dacă avem blugi care sunt încă în stare bună, dar nu mai sunt la modă, cu greu îi vom purta.

Cearșafuri parfumate după spălare: cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp

În loc să aruncăm o pereche de blugi, este bine să fim creativi. Să aflăm împreună ce putem crea. De obicei, din blugi se fac genți, covorașe sau pantaloni scurți. Noi vă sugerăm câteva idei foarte originale.

Ideea 1 - Te va încânta această idee dacă ești o persoană organizată. Poți crea un suport pentru creioane, pixuri, markere. Pentru asta ai nevoie de role de la hârtia igienică și conserve. Bucățile de blugi vor și cireașa de pe tort, căci cu ele vei da creației tale un aspect unic.

Trei moduri neobișnuite de utilizare a cuptorului cu microunde, pe care, cu siguranță, nu le cunoșteai

Ideea 2 - Luați o pereche de blugi din denim vechi și creați din ei perne, păstrând buzunarele.   

Ideea 3 -  Creați suporturi pentru farfurie. Nu doar că nu vei arunca blugii, dar îți vei proteja și masa. În plus, e o idee foarte bună să folosești buzunarul pentru tacâmuri și gaica pentru șervețel.

Ideea 4 - Cu țesătura de blugi putem acopericoperta agendelor și a cărților. Vom proteja caietul și, aplicând buzunarul din partea de sus, îl putem folosi pentru a introduce pixuri, creioane și lanterne pentru a le avea mereu la îndemână. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel