Știați că puteți folosi congelatorul nu doar pentru depozitarea alimentelor?

Știați că puteți folosi congelatorul nu doar pentru depozitarea alimentelor. Sursa - Pexels
Știați că puteți folosi congelatorul nu doar pentru depozitarea alimentelor. Sursa - Pexels

Aparatele electrocasnice, printre care și congelatorul, sunt nelipsite din bucătăriile moderne. Dar știați că puteți folosi congelatorul nu doar pentru depozitarea alimentelor?  

În primul rând, temperaturile scăzute distrug microorganismele și ciupercile. Prin urmare, congelatorul vă va permite să dezinfectați absolut orice obiect. Lăsați obiectul în congelator, timp de două zile, și toate bacteriile periculoase vor muri.

Probabil că fiecare gospodină s-a confruntat cu dificultăți atunci când a fost necesar să folosească o folie alimentară. Folia se lipește de mâini și suprafețe, se rupe și obțin multe deșeuri. Pentru a evita astfel de probleme, pune folia alimentară în congelator timp de cinci minute înainte de a o folosi. Va deveni destul de solidă, astfel veți putea rupe cu ușurință bucata de care aveți nevoie.

Cum îţi poţi curăţa cuptorul cu microunde, în locurile greu accesibile, în câteva minute: este mai simplu decât pare

Compresele sunt o adevărată salvare pentru vânătăi. Este important să le înghețați în avans, astfel încât să puteți utiliza rapid compresa când aveți nevoie. Înghețați mai multe comprese deodată, deoarece vă puteți răni accidental în cel mai neașteptat moment.

Spălați prosoape de bucătărie cu muștar: chiar și cele ai încăpățânate pete vor rămâne amintire

Lărgește pantofii - Din păcate, pantofii care vă plac vă strâng. Dacă nu vreți să renunțați la ei, umpleți o pungă de plastic cu apă, puneți-o în pantof și băgați-l în congelator. Apa va îngheța și se se va dilata, astfel încât pantofii se vor întinde și nu vă vor provoca disconfort.

Răzătoarea din bucătărie s-a tocit? Nu trebuie să o arunci: iată cum o poți ascuți, rapid și ușor


Lumânare - Vrei să prelungești timpul de ardere al lumânărilor parfumate? Congelatorul vă ajută la obținerea efectului dorit. Lăsați lumânările în congelator, timp de două ore, și vă puteți bucura de o ardere prelungită.

Cu acest truc, geamurile vor rămâne curate chiar dacă sunt spălate o dată pe an: vei fi mulțumit de rezultat

Scăpa de guma de mestecat - Toată lumea se supărată dacă o gumă de mestecat se lipește de haina preferată. Este greu de scos dacă a pătruns adânc în țesătură. Merită să puneți hainele deteriorate la congelator, timp de două ore. Frigul contribuie la pierderea elasticității gumei de mestecat și o veți putea îndepărta cu ușurință.

 

Scăpa de furnicile din casă cu ajutorul făinii de grâu: ce trebuie să faci cu acest produs din bucătărie

 

Făina este unul dintre ingredientele principale atunci când vine vorba de pâine, plăcinte  sau alte deserturi delicioase.  

Tocmai făina nu este în niciun caz asociată cu furnicile. Deși tocmai făina luptă cu insectele și, în același timp, nu dăunează sănătății. 

Cert este că furnicile nu pot tolera nici gustul, nici consistența făinii. De aceea nu vor trece peste o linie trasată cu făină.

Pune un burete de vase în mașina de spălat: vei rezolva, fără efort, o problemă enervantă. Vei fi uimit de rezultat


Este de remarcat faptul că orice făină, fie că este grâu, orez sau porumb, este potrivită pentru combaterea furnicilor.

Experții numesc această metodă de combatere a insectelor cea mai sigură, în special, pentru familiile cu copii și animale de companie. Cel mai adesea, aceste persoane acordă atenție substanțelor chimice împrăștiate pe podea. În același timp, furnicile vor dispărea complet din case. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel