Cum îţi poţi curăţa cuptorul cu microunde, în locurile greu accesibile, în câteva minute: este mai simplu decât pare

Cum să curăți cuptorul cu microunde, în locurile greu accesibile, în câteva minute- este mai simplu decât pare. Sursa - Pexels
Cum să curăți cuptorul cu microunde, în locurile greu accesibile, în câteva minute- este mai simplu decât pare. Sursa - Pexels

Curățarea cuptorului cu microunde și eliminarea mirosurilor neplăcute nu este la fel de ușoară cum pare.

Dar există o metodă neobișnuită care a fost testată de multe gospodine. Cu ajutorul acestei metode, puteți curăța chiar și cel mai murdar cuptor cu microunde, în doar câteva minute.

Cum să faci ulei de migdale acasă, un remediu minune pentru piele și păr

În primul rând, ave nevoie de un burete obișnuit, apă și detergent obișnuit de spălat vase. Înmuiați buretele în apă. Apoi acesta se pune în cuptorul cu microunde, iar deasupra se aplica puțin detergent de vase.

Apoi închideți cuptorul cu microunde și porniți-l pentru un minut, la capacitate maximă. La sfârșitul timpului, ștergeți cuptorul cu buretele încălzit.

Adaugă 3 condimente în rutina ta zilnică și nu îți va mai cădea părul

Ulterior, cu un șervețel, înmuiat în apă și stors bine, ștergeți din nou interiorul cuptorului cu microunde. În plus, folosiți un șervețel pentru a îndepărta excesul de umiditate de pe pereții cuptorului cu microunde. Datorită acestei metode, nu rămân urme de grăsime. Nu durează mai mult de 2-3 minute pentru a șterge cuptorul cu microunde cu un burete și un șervețel.

 

BONUS. Trei moduri neobișnuite de utilizare a cuptorului cu microunde, pe care, cu siguranță, nu le cunoșteai

 

Putem spune cu încredere că în orice gospodărie cuptorul cu microunde nu mai este un lux, ci un mijloc de încălzire a alimentelor. 

Puține persoane știu, însă, că pot folosi cuptorul cu microunde și în alte scopuri. Este dificil de enumerat toate activitățile în care putem folosi cuptorul cu microunde. Vă vom prezenta doar trei dintre cele mai neobișnuite utilizări.

Super lipici, făcut acasă, din câteva ingrediente din cămară: vei fi uimit de eficiență lui și de rezultate 

Pentru a curăța și tăia o ceapă fără lacrimi, puteți încerca să o puneți la congelator, pentru 15 minute. Dar este o perioadă lungă de timp și, în general, puteți uita ceapa în congelator.  

Este mult mai ușor și mai rapid să o pui într-un cuptor cu microunde. Pentru acest lucru, curățați ceapa, tăiați-i rădăcina puneți-o pentru 30 de secunde în cuptorul cu microunde.  Nu veți vărsa nicio lacrimă, în timp ce veți toca ceapa.

Geamuri strălucitoare într-o clipă: urmează acești pași și toți vecinii te vor invidia

Puteți revigora rimelul uscat. Pentru acest lucru, plasați vertical rimelul în cuptorul cu microunde, iar lângă el se pune un recipient cu apă. Porniți cuptorul la putere medie, pentru 40 de secunde. Singura condiție este ca rimelul să nu fie într-un recipient de metal sau plastic.

Uneori, când schimbăm pământul din ghiveci, aducem sol din grădină. În acest caz, putem aduce în casă insecte, lavre sau agenți patogeni ai diferitelor boli care vor ucide plantele de cameră.  Pentru a preveni acest lucru, puneți pământul într-o pungă de hârtie în cuptorul cu microunde la putere maximă, timp de 40 de secunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel