NOUĂ emisiune la Realitatea Plus. Surorile Păcuraru vin în forță

Scutaru Cristina / 07 noi 2019 / 11:24 Salveaza PDF Comentarii
 Surorile Alexandra și Ana Maria Păcuraru vor fi pentru prima oară în același proiect de televiziune, 100% românesc!
Surorile Alexandra și Ana Maria Păcuraru vor fi pentru prima oară în același proiect de televiziune, 100% românesc!

Surorile Alexandra și Ana Maria Păcuraru vor fi pentru prima oară în același proiect de televiziune, 100% românesc!

Realitatea Plus vine cu o nouă emisiune. Ediția moderată de cele două vedete Realitatea Plus va aduce în casele dumneavoastre, pe parcursul Zilei naționale a României, personalități din domeniul cultural, social, religios, divertisment, business, 100% românesc în gala românilor autentici!

”Suntem mândre ca suntem românce și ca ne-am născut in România. Simțim ca este responsabilitatea noastră sa transmitem mai departe prin toate mijloacele posibile moștenirea culturală și tradiționala. Atât eu cât și sora mea am ales la un moment dat sa lăsam România pentru America, sa învățam și sa ne dezvoltam și altfel. Cu cât învățam mai mult cu atât ne apropiam mai mult de țara noastră și dorul ne chema acasă. Am preferat sa ne continuam studiile in țara noastră pentru ca nicăieri in lumea asta nu ne-am simțit mai bine decât la noi in țara! Suntem îndrăgostite de muzica noastră românească, de mâncarea noastră tradiționala, de religia noastră creștina in care am crescut și ne-am botezat și de poporul roman.

România încă are rădăcini sanatoase și puternice. Despre aceste rădăcini fără de care dezvoltarea noastră ca popor este imposibila ne-am propus sa discutam in prima noastră emisiune de 1 Decembrie. Vom dedica o zi întreaga din viața noastră prin emisiunea maraton de 12-13 ore țării noastre si romanilor de pretutindeni. Va fi o emisie plină de istorie, cultura, religie, muzica romaneasca mâncare tradiționala și multă multă voie buna. O alta caracteristica pe care noi surorile Pacuraru o avem in comun este gândirea pozitiva și zâmbetul din toata inima. Ne dorim sa va molipsim și pe dumneavoasta dragii noștri telespectatori cu fiecare zâmbet. Va asteptam pe 1 Decembrie sa petreceți alături de noi de ziua noastră naționala. O emisiune realizată din suflet pentru suflet!”, au transmis surorile Păcuraru.

(w670) Surorile

 

Fotograf: Bogdan Chircan
Make up: Codruț Târnovean
Hair-stylist: Mihaela Grigore

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27