Norica Nicolai: Ce va face Iohannis după protestele violente din Piața Victoriei

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlamentarul Norica Nicolai a vorbit la România TV despre ceea ce crede că va face președintele Iohannis după protestele violente din Piața Victoriei. Totodată, Nicolai susține că Dacian Cioloș este singurul competitor de centru-dreapta al lui Iohannis.

Ceea ce va face Iohannis este previzibil. Dată fiind succesiunea evenimentelor declanșate vineri seară, petrecute de foarte multă vreme, lucrate mediate, psihologic, încearcă să schimbe acest Guvern. Nu va reuși. Mi-am dat seama după mesajul de ieri adresat românilor. Pentru mine, evident, domnul Iohannis nu are niciun fel de proiect politic. Singurul proiect politic al domniei sale este puterea și confortul personal. Altceva nu are pentru România de oferit. Nu a propus un proiect politic, a vorbit de o componentă socială care este discutabilă și la care ar trebui să contribuim toți pe un model social românesc. Vineri seara, în plin eveniment violent, tu ieși pe o rețea socială și dai un mesaj de încurajare? Nu pot să îl mai calific pe domnul Iohannis prin atributele funcției pe care o ocupă temporar, sper, pentru că sunt absolut convinsă că este primul și ultimul mandat pentru Iohannis.

Iohannis are un competitor, și anume Cioloș. Marile puteri europene încearcă să-și promoveze pionii pe zona de centru-dreapta. Unu care este mai legat de Franța. Președintele Macron își dorește foarte multă putere în actuala arhitectură europeană și un grup ideologic în Parlamentul European., a afirmat Norica Nicolai la România TV.

Vezi și: Iolu desființează discursul lui Iohannis. Chirieac: Ținta este președintele. Va ieși Cioloș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel