Nemulţumiri la Amazon. Angajaţii se revoltă

Angajații Amazon, una dintre cele mai mari companii din lume, refuză să se întoarcă la birou. Au semnat chiar şi o petiţie.

Oamenii continua să refuze să se intoarcă la birou câte 3 zile pe săptămână. Obligativitatea a fost impusă de către Andy Jassy, CEO-ul companiei, scrie CNBC. Mai mulți angajaţi au creat un canal de platforma Slack în care au înaintat o petiţie internă care are ca scop respingerea deciziei care le cere să se întoarcă la munca de la birou cel puţin trei zile pe săptămână începând cu data de 1 mai. Petiţia îndeamnă echipa de management a companiei să se răzgândească și să elimine această obligaţie, totul la doar câteva zile după ce a fost anunţată angajaților.

Din momentul lansării petiției, angajații au strâns 5.000 de semnături, iar 16.000 de angajați s-au alăturat grupului. Fluxul intern de știri al companiei a fost „bombardat” de numlțumirea acestora legată de această decizie. Fluxul poartă denumirea de Inside Amazon, iar acolo angajații au început să comenteze în repetate rânduri despre o înregistrare cu Andy Jassy, care nu se știe ce conține.

Amazon vrea să concedieze 18.000 de oameni

Angajații Amazon tremură în așteptarea veștilor proaste. Gigantul american a anunțat că peste 18.000 de persoane urmează să își piardă locul de muncă, ca urmare a planului de reducere a forței de muncă. În mesajul transmis pe site-ul grupului, CEO-ul Andy Jassy indică faptul că Amazon „planifică să elimine puţin peste 18.000 de locuri de muncă”, inclusiv în Europa. Acest plan este cel mai mare dintre anunţurile recente de reducere a forţei de muncă care afectează sectorul tehnologiei din Statele Unite. E cea mai mare reducere de personal din istoria companiei din Seattle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel