Negocieri pentru Senat. Ghișe, Barbu și Ehegartner refuză oferta PNL

Ioan Ghișe
Ioan Ghișe

Potrivit unor senatori din arcul Puterii, o echipă de negociere a fost trimisă de Teodor Atanasiu pentru a-i convinge să schimbe majoritatea din Senat. Surse media apropiate PNL au anunțat, chiar, că trei nume grele se vor întoarce în partid. Erau menționați Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, Ioan Ghișe și senatorul de Timiș, Petru Ehegartner.

Daniel Barbu și Petru Ehegartner au negat orice intenție de a vota cu Opoziția sau de a se întoarce în PNL. Ioan Ghișe a confirmat pentru DCNews că a fost contactat de liberali.

”Vor să îi sperie pe cei de la PC, PUNR și PLR

”Știrea este parte a strategiei lor de racolare. A venit la mine o echipă de negociatori de la PNL, am vorbit câteva minute și, până să ajung în birou, deja publicaseră știrea. Au vrut să creeze un curent de opinie mediatic, să îi sperie pe alți colegi, să îi facă să își schimbe opțiunile. Probabil, Teodor Atanasiu a trimis echipa la mine să îmi propună ceva, ca să votez cu ei. Au fost și la colegul Petru Ehegartner, că e coleg cu mine de bancă, au mers și la alții. PC, PUNR, PLR...toți cei care sunt din alte partide decât PSD au fost contactați de această  echipă de negociatori ai PNL”, a spus Ioan Ghișe.

”Eu cu Blaga sau Geoană nu votez”

Senatorul a refuzat să dezvăluie ce i-au oferit liberalii. ”Ofertele se fac, nu se spun, a precizat Ghișe. Dar nici nu are rost să vorbim, că i-am trimis la plimbare. Credeți că eu pot să votez ca să-i aducem la guvernare pe cei împotriva cărora poporul a ieșit în stradă, în 2012? Ei își fac socoteala cum să adune voturi ca să-l schimbe pe Tăriceanu cu Blaga. Ori, eu cu Blaga sau alții din PDL, nu votez”. Ioan Ghișe a declarat că, din punctul său de vedere, negocierile cu PNL sunt închise, chiar dacă la șefia Senatului ar fi propus un alt lider PNL, sau chiar Mircea Geoană. ”Nu votez împotriva lui Tăriceanu, și nici colegii mei nu o vor face. Negocierile sunt pierdere de timp”, a concluzionat senatorul Ghișe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel