Monolitul misterios și-a găsit ”nașul” în Congo. Ce au făcut oamenii când l-au văzut. VIDEO

Captură video: Youtube Tina Express TV
Captură video: Youtube Tina Express TV

După ce isteria monoliților s-a răspândit în mai multe țări, un astfel de obiect misterios și-a găsit ”nașul” în Congo.

Un monolit descoperit în Republica Democrată Congo a avut parte de un sfârșit incendiar. Oamenii i-au dat foc într-un sens giratoriu din capitală, informează Agerpres, citând Reuters.

Structura metalică de aproape patru metri înălţime a apărut pentru prima dată în cartierul Bandal din Kinshasa, duminică dimineaţă. Miercuri dimineaţă, o mulţime de curioşi şi-au făcut selfie-uri cu monolitul şi au dezbătut posibilele sale origini. Ulterior locuitorii au distrus structura lovind-o cu beţe şi apoi i-au dat foc, potrivit înregistrărilor video publicate mai târziu pe reţelele sociale.

De unde a pornit isteria monoliților



Stâlpi similari cu aspect extraterestru au fost observaţi într-un deşert din Utah, în Statele Unite, în luna noiembrie, apoi în România şi Turcia, declanşând teorii ale conspiraţiei şi comparaţii cu monoliţii din filmul din 1968 2001: A Space Odyssey, de Stanley Kubrick. În film, un monolit extraterestru este un simbol recurent care pare să joace un rol în evoluţia umană.

"Ne-am trezit şi am văzut acest triunghi metalic", a spus Serge Ifulu, un locuitor din zonă. Am fost surprinşi pentru că este un triunghi pe care îl vedem deseori în documentarele despre francmasoni sau iluminati., a adăugat el.

Mistere similare au devenit virale anterior pe reţelele sociale congoleze. În luna august, un obiect zburător neidentificat a fost paraşutat într-o junglă deasă din nordul ţării, derutând autorităţile locale. Au fost reţinute două persoane pentru interogatorii până ce o filială a companiei-mamă Google Alphabet a confirmat că dispozitivul era un balon de internet (Google Loon).

Misterul a fost elucidat



De data aceasta, intervenţia extraterestră a părut puţin probabilă. Locuitorii au declarat că au observat sâmbătă câteva persoane care săpau o gaură în sensul giratoriu.

Duminică dimineaţă, am primit un telefon când făceam sport şi mi s-a spus că s-a găsit ceva ciudat. Am venit şi am zis: 'Este cultural, este extraordinar' , a declarat primarul cartierului, Thierry Gaibene, citat de Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel