Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia - FOTO în articol

Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia - FOTO în articol / Foto: Pixabay
Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia - FOTO în articol / Foto: Pixabay

Imagini unice într-o parcare din Mamaia. Un Lamborghini tracta un alt Lamborghini.

Un Lamborghini Urus a fost fotografiat în Mamaia în timp ce tracta un Lamborghini Aventador. Valoarea celor două mașini depășește 750.000 de euro.

Lamborghini Urus, bolidul care tractează platforma, valorează circa 250.000 de euro, în timp ce Lamborghini Aventador, mașina tractată, are un preț minim de 500.000 de euro.

"Asta se poate vedea numai în România! Imagine de senzație surprinsă într-o parcare din Mamaia: un Lamborghini Urus tractează o platformă pe care se află un Lamborghini Aventador! Din informațiile pe care le avem, autoturismele aparțin unui om de afaceri din Brașov.", au scris cei de la Europa Press Ro pe pagina de Facebook.

Reacțiile internauților

Comentariile internauților au fost pe măsură.

"Dacă omul o fi vrut sa vina cu ambele mașini la mare, nu vad care-i problema.", a scris o femeie. 

"Pare parcat pe 8 locuri. Spune multe despre el parcarea asta. Poate a economisit benzina ca sa aiba bani de parcare.", a scris un bărbat.

"La ce drumuri avem, omul e preventiv.", este cometariul lăsat de alt bărbat.

Lamborghini Aventador, vândut de statul român

O agenție a Ministerului Justiției anunța pe 23 aprilie că vinde un Lamborghini Aventador, pe care procurorii de la Crimă Organizată l-au sechestrat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Mașina a fost acum vândută. Șase români s-au bătut pentru ea, transmite PRO TV.

Agenția anunța în aprilie că bolidul de lux costă 160.000 de euro. Mașina a fost cumpărată de un interlop din Galați pentru iubita lui. De vara trecută era însă sub sechestrul DIICOT, într-o anchetă legată de o grupare de traficanți de carne vie și proxenetism. Cu toate că procesul nu e încă terminat, agenţia Ministerului Justiţiei a convins un judecător că ar fi bine ca mașina să fie vândută la licitaţie online ca să nu îşi piardă valoarea. Lamborghini Aventador, fabricat în 2014, are la bord puțin peste 54.000 de kilometri. Este echipat cu un motor de 6.498 cm3 ce dezvoltă nu mai puțin de 700 de cai putere. Banii obținuți în urma vânzării vor ajunge în vistieria statului. 

Cu cât a fost vândut

Preţul obţinut depăşeşte cu mult aşteptările. A fost cumpărat cu peste un milion de lei, deși prețul de pornire a fost de 794.000 de lei. Cornel Călinescu, directorul ANABI, spune că a fost o bătălie mare între șase ofertanţi, iar în ultimele zece minute s-au făcut mai multe supralicitări. Banii intră în cont cu dobândă şi ajung fie la stat, fie la victime. Angajații ANABI s-au asigurat și că maşina nu ajunge prin interpuşi la fostul proprietar, așa că cei care și-au manifestat pentru această mașină au fost atent analizați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel