O tânără 22 de ani din Brașov a avut cel mai urmărit clip de pe Instagram din lume, timp de patru zile. Ce a postat

Sursă foto: Facebook Lorena Șerban
Sursă foto: Facebook Lorena Șerban

O româncă de 22 de ani a avut cel mai urmărit clip de pe Instagram timp de patru zile.

O româncă de 22 ani, din Brașov, a stabilit un record pe Instagram, cu un clip care a fost patru zile la rând, cel mai urmărit din lume, transmite PRO TV. Videoclipul tinerei are 15 secunde și a strâns pe Instagram peste 92 de milioane de vizualizări. Autoarea se numește Lorena Șerban, iar pe rețeaua socială este urmărită de 300.000 oameni. În filmarea postată pe Instagram Lorena dansează și a folosit un efect care creează senzația că s-ar afla într-o auroră boreală. Clipul a fost postat în secțiunea “reels” a Instagram. Tânăra a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea succes.

“Nu îmi vine să cred! Câteodată mai stau și deschid telefonul și mă uit și clipesc, așa, să mă ciupească cineva dacă e real ceea ce ce întâmplă.”, spus Lorena Șerban.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lorena Serban (@serbanlorena)

Înainte ca videoclipul româncei să strângă 92 de milioane de vizualizări, pe Instagram cel mai urmărit clip îi aparținea americancei Kylie Jenner, sora vitregă a lui Kim Kardashian. Ea acumulase 77 milioane de vizualizări cu un video în care arăta primii trei ani din viață fiicei ei. Lorena Șerban a detronat-o. Luni, însă, brașoveanca a fost depășită de o australiancă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kylie ???? (@kyliejenner)

“Ce a făcut Lorena mi se pare foarte interesant, pentru că a dus trendul mai departe și a aplicat talentul ei de creator de conținut. Algoritmii la social media funcționează foarte mult după efectul bulgărelui de zăpadă. Ei iți împing creația către urmăritorii tăi, iar aceștia, daca dau un like, un comentariu, Instagram crede că acel material este unul de efect și începe să îl împingă la mulți oameni”, a declarat Alexander Stoica, specialist în marketing.

Postările de pe Instagram le aduc creatorilor de conținut nu doar faimă, ci și bani. În România, cei mai urmăriși creatori de conținut cer pentru o postare peste 1.000 de euro, alții chiar mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel