VIDEO VIRAL - Un comentator sportiv era să moară în direct la TV

Un comentator sportiv era să moară în direct la TV / Foto: Pixabay
Un comentator sportiv era să moară în direct la TV / Foto: Pixabay

Imagini șocante. Un comentator sportiv era să moară în direct la TV după ce  decorul a căzut peste el.

Decorul dintr-un platou a căzut chiar peste unul dintre invitați. Comentatorul sportiv ar fi putut să moară în direct la TV. Imaginile au devenit virale pe internet. Cei aflați în platoul de televiziune au rămas șocați când au văzut că decorul cade peste bărbat și îl doboară la pământ. Prezentatorul încearcă să îi liniștească pe cei aflați în studiou, dar și pe telespectatori. După câteva secunde acesta anunță publicitate. Incidentul s-a întâmplat în Columbia, SUA. Puteți vedea imaginile mai jos.

@overtime

Thankfully, he was uninjured. But that TV falling looked BAD ???? #sports #shoutoutot (h/t RojasManuel/TW)

♬ original sound - Overtime

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan la Antena 1

În luna martie, MIrela Vaida a fost atacată cu un bolovan în direct la Antena 1. Un psiholog a intrat ulterior prin telefon pentru a încerca să o liniștească pe Mirela Vaida.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban. Nu știu dacă e coincidență de nume...  Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac.”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, după incidentul cu pricina. 

„Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede. Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun... Sper să reușesc să continui emisiunea. Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute.”, a adăugat Mirela Vaida.

Femeia care a atacat-o cu o piatră pe Mirela Vaida în platoul emisiunii Acces Direct nu a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor, ci pentru altă faptă. Aceasta va fi judecată pentru ultraj împotriva bunelor moravuri, anunţă Antena 3, dar încadrarea poate fi schimbată dacă judecătorul admite toate probele depuse la dosar de apărare.  În luna mai dosarul fusese clasat.

VEZI ȘI: Mirela Vaida, accident în direct. ȚIPĂTUL ei i-a speriat pe toți: Mă mut la Biserică să-mi citească popa zilnic! Bă, de ce mi se întâmplă numai mie?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel