VIDEO - Un leopard și o pisică au ajuns față în față. Cel mai mic a câștigat confruntarea

Un leopard și o pisică au ajuns față în față. Cel mai mic a câștigat confruntarea / Foto: Captură video Twitter
Un leopard și o pisică au ajuns față în față. Cel mai mic a câștigat confruntarea / Foto: Captură video Twitter

O pisică și un leopard, în căutare de apă, au ajuns față în față într-o fântână.

Un motănel și un leopard, ambii însetați, au nimerit într-o fântână în timp ce căutau apă.  A urmat o înfruntare neașteptată, iar cel mai mic a câștigat.

Leopardul a dat să se repeadă la pisoi, dar surpriză, acesta l-a înfruntat curajos. S-a repezit și i-a ținut piept, până când, dezarmat de îndrăzneala motanului, leopardul i-a întors spatele. Imaginile au fost filmate în India și au ajuns virale pe internet. Internauții au distribuit filmarea și au făcut glume. Un oficial al departamentului forestier din India a declarat că animalele au fost salvate luni în siguranță din fântână, cu câteva ore mai târziu, scrie The Indpendent.

Un fotomodel a fost atacat de un leopard în timpul unei ședințe foto

Un fotomodel de 36 de ani a fost atacat de un leopard în timpul unei ședințe foto. Incidentul a avut loc la un centru pentru animalele de circ pensionate din estul Germaniei, scrie BBC

Fotomodelul se declară o iubitoare de animale, însă în ciuda bunelor sentimente, leopardul care a atacat-o nu a ținut cont de acest lucru. Femeia a intrat în incinta spațiului în care se află doi leoparzi pensionați, Troy și Paris. Aceasta a suferit răni grave la cap. Aceste informații au confirmate de poliția din zonă, spunând că fotomodelul a fost transportat la spital cu răni extrem de grave la cap. 

De asemenea a fost emisă o alertă în zonă prin sistemul local de alerte care mai târziu s-a dovedit a fi falsă, conform căreia unui dintre leoparzi a evadat. Autoritățile din Burgenland au declarat că nu a existat niciun pericol pentru populația generală și că are loc o anchetă cu privire la ceea ce s-a întâmplat la casa de animale din Nebra, în statul Saxonia-Anhalt. Tabloidul german Bild a numit-o pe victimă Jessica Leidolph. Nu este clar pentru ce filma și cine a organizat filmarea. Potrivit site-ului ei, Leidolph are propriul cal, pisici, porumbei și papagali.

VEZI ȘI: Carnea unui leopard, vândută drept remediu pentru astm. Trei persoane arestate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel