Un fotomodel a fost atacat de un leopard în timpul unei ședințe foto

Pixabay
Pixabay

Un fotomodel a fost atacat de un leopard, în timp ce se afla în țarcul animalului. 

Un fotomodel de 36 de ani a fost atacat de un leopard în timpul unei ședințe foto. Incidentul a avut loc la un centru pentru animalele de circ pensionate din estul Germaniei, scrie BBC

Fotomodelul se declară o iubitoare de animale, însă în ciuda bunelor sentimente, leopardul care a atacat-o nu a ținut cont de acest lucru. Femeia a intrat în incinta spațiului în care se află doi leoparzi pensionați, Troy și Paris. Aceasta a suferit răni grave la cap. Aceste informații au confirmate de poliția din zonă, spunând că fotomodelul a fost transportat la spital cu răni extrem de grave la cap. 

Alertă falsă

De asemenea a fost emisă o alertă în zonă prin sistemul local de alerte care mai târziu s-a dovedit a fi falsă, conform căreia unui dintre leoparzi a evadat. 

Autoritățile din Burgenland au declarat că nu există niciun pericol pentru populația generală și că are loc o anchetă cu privire la ceea ce s-a întâmplat la casa de animale din Nebra, în statul Saxonia-Anhalt.

Tabloidul german Bild a numit-o pe victimă Jessica Leidolph. Nu este clar pentru ce filma și cine a organizat filmarea. Potrivit site-ului ei, Leidolph are propriul cal, pisici, porumbei și papagali.

Animalele sunt vedete în reclame și filme

Proprietarul locației a refuzat să comenteze, însă, potrivit site-ului, rezidenții casei pentru animale de spectacol pensionare au apărut în filme, TV și publicitate, de la Game of Thrones la BMW. Se spune că Troia și Parisul au fost folosite într-o reclamă pentru televizoarele cu plasmă.

Condițiile de viață ale animalelor, comportamentul și securitatea locației au fost verificate de veterinarii locali abia în această lună, spun autoritățile. Grupul pentru drepturile animalelor, Peta, a răspuns atacului solicitând păstrarea felinelor de talie mare numai în centre de salvare recunoscute, unde nu ar putea fi exploatate pentru câștiguri comerciale.

Vezi și: A fost arestată pentru că e prea frumoasă. Povestea lui Intisar al-Hammadi, fotomodel din Yemen

Vezi și: Tânăr din UK, ucis după ce a fost ademenit de fosta iubită la ea acasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel