Tânăr din UK, ucis după ce a fost ademenit de fosta iubită la ea acasă

Foto ilustrativ de Faruk Tokluoğlu de la Pexels
Foto ilustrativ de Faruk Tokluoğlu de la Pexels

O tânără din Marea Britanie și-a ademenit fostul iubit la ea acasă, unde l-a torturat până la moarte alături de alți bărbați.

Cu promisiunea unei nopți de dragoste și câteva fotografii indecente, o tânără l-a ademenit pe fostul iubit la ea acasă. Femeia l-a torturat până la moarte pe fostul iubit, alături de alți bărbați, pe 24 iulie 2020, au stabilit anchetatorii. 

Patru bărbați și două femei, respectiv Carol și mama ei, au fost găsiți vinovați de uciderea lui Lee M. și urmează să fie condamnați, deși nu au recunoscut crima. 

Cum s-a petrecut totul 

Lee M., în vârstă de 26 de ani, din Cumbria, Marea Britanie, îi datora bani unui traficant de droguri care o cunoştea pe fosta lui iubită. Traficantul de droguri a convins-o pe Carol E. să-și ademenească fostul iubit la ea acasă pentru o noapte de dragoste, care s-a încheiat însă cu o crimă.

Tânărul a ajuns la fosta iubită în jurul orei 2 dimineața și a fost torturat timp de două ore de către trei bărbați. El a fost legat de scaun, lovit cu pumnii și picioarele și biciuit, potrivit The Sun

Aflat în stare de inconștiență, tânărul a fost înfășurat într-un covor, dus la un râu cu mașina mamei lui Carol E. și aruncat în apă. Tatăl unuia dintre cei trei bărbați i-a aruncat telefonul și a ars hainele.

Între timp, tânăra fotomodel a rămas acasă pentru a face curățenie. Câteva ore mai târziu, un fermier a găsit cadavrul.

'Până a ajuns el acolo, scena fusese deja pregătită'

'Sunt aproape sigur că aceasta a fost o momeală, să folosim un argou, nişte mesaje ademenitoare pentru Lee care a crezut că i s-a promis o partidă de amor dacă ar fi mers acasă la Carol. De aceea spunem că ea este momeala... care este alternativa? Până când a ajuns el acolo, scena fusese deja pregătită.' a declarat procurorul Tim Cray.

Tot în Marea Britanie: 

Soţ şi soţie, găsiţi morţi în maşină după ce au decis să se sinucidă împreună

Doi britanici, soț și soție, au decis să se sinucidă împreună. Cuplul a fost găsit într-o maşină închiriată, în apropiere de Sewanage, Dorset, după ce s-au intoxicat cu dioxid de carbon, scria The Sun.

Soții organizaseră o petrecere pentru prietenii lor, cu doar o zi înainte de a-și pune capăt zilelor. Lângă ei, în mașină, a fost găsită moartă și pisica familiei. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel