Apariție neașteptată într-o gară din UK. "Dacă aţi pierdut o MAIMUȚĂ, să ştiţi că ea vă aşteaptă în staţie" - FOTO

Apariție neașteptat într-o gară din UK / Foto: Pixabay
Apariție neașteptat într-o gară din UK / Foto: Pixabay

O maimuță a fost găsită într-o gară din Marea Britanie.

VEZI ȘI: Păsări flamingo, apariţie inedită în Delta Dunării

O maimuţă de talie mică a fost predată familiei sale adoptive după ce a fost găsită sâmbătă într-o gară feroviară de lângă Glasgow, informează Agerpres, citând DPA. Mai mulţi pasageri i-au alertat pe reprezentanţii unui operator feroviar după ce au văzut o maimuţă de talie mică în gara din Cambuslang, sâmbătă după-amiază.

Compania ScotRail a lansat apoi un apel prin care a cerut ajutorul publicului în vederea găsirii proprietarilor acelei maimuţe, despre care se crede că ar fi o marmosetă. Animalul era speriat. A căutat în gară mâncare și părea foarte flămând.

"Am avut de-a face cu diverse obiecte pierdute de-a lungul anilor, precum telefoane, genţi şi ochelari, dar acum este vorba cu siguranţă despre o premieră. Dacă aţi pierdut o maimuţă, să ştiţi că ea vă aşteaptă în următoarea staţie de după Cambuslang", a anunţat compania ScotRail într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter.

VEZI ȘI: Cum să ne spălăm pe mâini. Exemplul clar că ne tragem din maimuță VIDEO

După câteva ore, reprezentanţii operatorului feroviar au anunţat că familia adoptivă a fost găsită şi că maimuţa a fost predată acesteia. Sute de oameni s-au mobilizat în mediul online, iar proprietarul a fost găsit relativ ușor. Vestea că maimuța se va întoarce acasă i-a bucurat pe internauți.

"Vă anunţăm o veste bună. Micuţul acesta a fost predat familiei sale! A fost pentru ultima oară când a mâncat dintr-o conservă de fructe. Nu ne vine să credem că a avut la el un desfăcător de conserve!", au adăugat reprezentanţii companiei feroviare. 

Deocamdată nu se știe cum a fugit maimuța de acasă. Proprietarii au fost foarte fericiți că au găsit-o teafără și nevătămată.

VEZI ȘI: VIDEO. O maimuță se joacă pe calculator doar cu mintea și un implant Neuralink

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel