Moment de Cartea Recordurilor la Eurovision. Notă de 17 secunde a reprezentantei Republicii Moldova / VIDEO

Moment de Cartea Recordurilor la Eurovision. Notă de 17 secunde a reprezentantei Republicii Moldova  /  Sursă foto: Captură Youtube
Moment de Cartea Recordurilor la Eurovision. Notă de 17 secunde a reprezentantei Republicii Moldova / Sursă foto: Captură Youtube

Natalia Gordienko, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, ar putea intra în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă notă.

Republica Moldova a reuşit să se califice în marea finală a concursului Eurovision. Natalia Gordienko i-a cucerit pe membrii juriului şi pe telespectatori cu evoluţia sa de pe scena de la Rotterdam. Cântăreaţa a interpretat piesa "Sugar" şi spune că ar putea intra în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă notă din cadrul concursului, care a durat 17 secunde.

Ultima notă - despre care Natalia Gordienko spune că ar fi cea mai lungă din istoria Eurovision - a fost interpretată la sfârşitul piesei.

Reprezentanta Islandei a făcut COVID-19



După evoluţia de aseară, Gordienko e cotată cu locul 23 în lista favoriţilor la casele de pariuri. Până acum, ţara noastră era pe poziţia 25. Alături de Moldova, în marea finală s-au mai calificat nouă ţări. Printre ele este Finlanda care, pentru al doilea an consecutiv, a trimis la Eurovision o trupă rock.

O membră a trupei din Islanda s-a îmbolnăvit de COVID-19, astfel că piesa nu a fost interpretată în direct, ci au fost difuzate imagini de la repetiţia finală. S-au mai calificat în finală Albania, Bulgaria, Grecia, Portugalia, San Marino, Serbia şi Elveţia.

Sâmbătă în finala de la Rotterdam vor urca pe scenă interpreţi din 26 de ţări. Natalia Gordienko va fi a 14-a care va evolua. Casele de pariuri dau ca sigură victoria Italiei în acest an, notează Publika.

România a ratat finala Eurovision

Marți, 18 mai, a avut loc prima Semifinală a Eurovision 2021, iar în urma voturilor juriului și a publicului, România nu a obținut un loc în Finală, fiind practic, al treila an consecutiv în care nu reușim să ne calificăm.

'În pauza lui Chelsea, m-am uitat la Eurovision. Cică azi a fost semifinala pe care Romania a ratat-o. Niciun cântareț român sau moldovean n-a avut curajul să ducă un mesaj unionist pe scena Eurovisionului în prime time-ul televiziunilor europene. Ăla care ar fi avut curaj, rămânea in istorie.', a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook la scurt timp după eliminarea țării noastre (vezi AICI).

CITEȘTE ȘI   -  13, număr cu ghinion pentru România. Roxen, PRIMA reacție după eșecul la Eurovision și declarația Lianei Stanciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel