Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021. Dan Negru: Niciun cântăreț român sau moldovean nu a avut curajul să ducă acest mesaj

Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021. Dan Negru: Niciun cântăreț român sau moldovean nu a avut curajul să ducă acest mesaj
Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021. Dan Negru: Niciun cântăreț român sau moldovean nu a avut curajul să ducă acest mesaj

Dan Negru a transmis un mesaj după ce România, reprezentată de cântăreața Roxen, a ratat calificarea în Marea Finală a Eurovision 2021. 

'În pauza lui Chelsea, m-am uitat la Eurovision. Cică azi a fost semifinala pe care Romania a ratat-o. Niciun cântareț român sau moldovean n-a avut curajul să ducă un mesaj unionist pe scena Eurovisionului în prime time-ul televiziunilor europene. Ăla care ar fi avut curaj, rămânea in istorie.', a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Rezultate Eurovision 2021. Cine intră în Marea Finală

1. Norvegia

2. Israel

3. Rusia

4. Azerbaijan

5. Malta

6. Lituania

7. Cipru

8. Suedia

9. Belgia

10. Ucraina

Spectacolul a început cu Duncan Laurence, cel care a câștigat Eurovision 2019 și a făcut ca ediția de anul acesta să se desfășoare în Olanda, la Rotterdam.

16 țări au concurat în prima semifinală pentru a ocupa un loc din cele 10 pentru Marea Finală.  România a intrat în competiție pe poziția 13, alături de Australia, Azerbaidjan, Belgia, Croația, Cipru, Irlanda, Israel, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Slovenia, Suedia și Ucraina.

'Seara de ieri a fost cu probleme, s-a cântat a doua oară. Seara de ieri nu ne-a ajutat. Dar cred că a fost din cauza lipsei de experiență. Dacă ne uităm, om descoperi că toți câștigătorii au experiență. La noi asta a constat mult! Cred că în seara asta a fost altceva! E ciudat și greu de comentat! Eu aș pune pe lipsa de experiență a lui Roxen. Din fiecare înfrângere învățăm!

Într-o cameră plânge Roxen, într-o cameră suntem noi, ceilalți. Am făcut ce am putut să ne reprezentăm țara cel mai bine', a declarat Liana Stanciu, în direct la TVR, imediat după terminarea Semifinalei.

Fanii (cu exceptia celor care locuiesc în România) au putut vota piesa interpretată de Roxen - “Amnesia” de până la 20 de ori de pe același număr de telefon, sau prin aplicația de pe siteul oficial al concursului: www.eurovision.tv.  

Conform regulamentului Eurovision, românii de acasă nu au avut dreptul să voteze pentru reprezentanta țării noastre, deci votul românilor din străinătate a fost cel care ar fi putut înclina balanţa calificării României în marea finală. Voturile primite de la publicul din străinătate au contat în proporţie de 50%, restul de 50% fiind decizia juriilor din fiecare ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel