Modă nouă printre părinţi: Animatori la petrecerea copilului

În ultimii ani a început să se dezvolte o nouă modă printre părinţi şi la noi în ţară: aceea de a chema animatori la aniversarea copilului. Fie că este vorba despre prinţese, supereroi, piraţi, clowni sau personaje din desenele animate, aceştia au devenit din ce în ce mai încântaţi de idee, mai ales că mulţi dintre ei au gânduri măreţe însă dilematice când vine vorba de petrecerea surpriză pregătită pentru copil. Tocmai din acest motiv pe piaţă au tot apărut servicii de animatori cu oferte care mai de care mai atractive.

Majoritatea părinţilor nici nu se mai gândesc să organizeze aniversarea celui mic fără să cheme cel puţin un animator care să întreţină atmosfera.

Cum lumea copiilor se defineşte prin culoare, distracţie şi joacă, este clar că o petrecere ar trebui să includă şi astfel de ingrediente mai ales că avantaje ale acestui fenomen sunt multe:

1. Animatorii vin pregătiţi din toate punctele de vedere. Şi cum se spune că micile detalii fac diferenţa costumele sunt mereu de mare impact. Croite şi aranjate până la cel mai mic detaliu, astfel de prezenţe vor încânta prin simpla imagine în primul rând.

Amintiri unice cu cadre de vis

2. Animatorii pentru copii înseamnă de fapt un pachet complex de servicii. Spre exemplu pe lângă distracţia şi show-ul realizat împreună cu cei mici există şi un fotograf care surprinde cadrele de vis. Bucuria din ochii lor se transformă în amintiri unice şi în fotografii de neuitat.

3. De asemenea, să nu uităm de atenţia pentru toate detaliile. Micuţii au parte de pictură pe faţă, de jucării şi jocuri, de modelaj din baloane şi tot ce înseamnă o petrecere reuşită.

4. Preţuri pe măsura oricărui buget. Vei crede poate că totul costă cât să nu îţi permiţi însă există flexibilitate şi diversitate în pachete. Aşa că şansele de a chema un animator la petrecerea copilului tău sunt foarte mari.

 Animatorii sunt de toate tipurile: din lumea basmelor, lumea Disney, filme, seriale sau jocuri. Spre exemplu celebrul personaj Violetta are o sumedenie de fani în rândul copiilor. Ideea unei imagini care o aduce pe Violetta sună foarte bine mai ales că la o astfel de petrecere poate fi invitată ca animatoare chiar cântăreaţa care a tradus melodiile în română, totul la preţuri pe care şi le poate permite oricine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel