Moarte tragică pentru mama a trei copii. Voia să facă bungee jumping, dar a sărit fără să știe că nu avea coarda asigurată

Moarte tragică pentru mama a trei copii. Voia să facă bungee jumping, dar a sărit fără să știe că nu avea coarda asigurată / Foto: Pixabay
Moarte tragică pentru mama a trei copii. Voia să facă bungee jumping, dar a sărit fără să știe că nu avea coarda asigurată / Foto: Pixabay

Moarte oribilă pentru mama a trei copii. Femeia a sărit cu coarda fără să știe că frânghia nu fusese fixată.

O femeie de 33 de ani din Kazahstan, mamă a trei copii, a murit după ce a vrut să sară cu coarda, dar frânghia nu a fost asigurată, scrie Daily Star

Yevgenia Leontyeva a pășit calm spre marginea acoperișului unui hotel din Karaganda, Kazahstan, dar coarda de sprijin nu a fost asigurată, potrivit raportului anchetatorilor.Tragedia a fost filmată. Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde a fost operată din cauza rănilor foarte grave, însă, în pofida eforturilor medicilor, aceasta nu a supraviețuit.

Pe filmare se aude țipătul disperat al unei alte femei în momentul în care prietena sa neasigurată sare. Potrivit martorilor și aceasta ar fi vrut să sară, dar nu a mai făcut-o după acest tragic incident. Yevgenia Leontyeva avea grijă de trei copii, doi ai săi și unul al unei rude care decedase. Ea ar mai fi făcut în trecut și alte salturi. De asemenea, un bărbat a fost văzut căzând la pământ, potrivit rapoartelor. Se crede că acesta ținut linia de siguranță.

O anchetă penală a fost deschisă în acest caz, pe fondul suspiciunii de „neglijență” a organizatorilor.Pedeapsa maximă potențială este de 40 de zile de închisoare. Bungee jumpingul este un sport extrem originar din SUA, apărut în anii '90.

Tragedie la bungee jumping. A murit pentru că instructorul nu vorbea engleză

O tânără olandeză a murit în 2017, după ce s-a aruncat de pe un pod în timpul unei sărituri care ar fi trebuit să aibă loc cu coarda elastică. Ea nu a înțeles ce i-a spus instructorul, care ar fi vorbit foarte prost limba engleză. 

Vera, în vârstă de 17 ani, a înțeles greșit când instructorul i-a spus "no jump" (nu sări) și a crezut că acesta i-a spus "now jump" (acum sari) și s-a aruncat în gol.

Pe lângă acuzațiile că nu s-a exprimat suficient de clar pentru a se face înțeles de adolescentă, instructorul spaniol este acuzat și că nu i-a cerut tinerei niciun act de identificare și i-a permis să facă bungee jumping, deși aceasta nu avea 18 ani, așa cum cere legea. Astfel de incidente tragice au avut loc și în alte țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel