Moarte Răzvan Ciobanu. Vicol: Vedeam cum zicea că vrea să vină acasă. Dacă oamenii ăia au făcut asta, trebuie să răspundă

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Laura Vicol, prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu, dar și avocatul mandatat de familia designerului să afle adevărul morții acestuia, a oferit informații pentru România TV despre tragedia care a avut loc în zilele de Paște.

Vreau să văd tot ceea ce se întâmplă acolo. Voi pune la dispoziția Parchetului toate datele pe care le am. Ce îmi reproșez eu cel mai mult și am niște mustrări de conștiință este că în ultima perioadă de timp nu am vorbit o perioadă de timp. Nu am informații că ar fi presat de oameni că le datora bani. 

Depresiv era cum mă raportez la mine. Intri în depresie, plângi, te zbați o zi. Niciodată nu a căzut atât de rău Răzvan încât să spună că ar vrea să renunțe la viață. Au fost datorii, dar el mereu a știut să se ridice. Avea proiecte de viitor. Nu era în situația omului căzut la pământ. Își iubea viața, a spus Laura Vicol, într-un interviu acordat jurnalistului Victor Ciutacu, la România TV.

Cât despre abuzul de stupefiante, Laura Vicol susține că Răzvan Ciobanu a început să iasă cu alți oameni pe care nu îi cunoaște aceasta și știe că a avut momente în care a abuzat de substanțele ilegale, însă își ieșise din acele stări.

'Își dorea să vină acasă'

A avut o poveste de acest gen pe care a rezonat-o. A reușit să iasă din aceste stări. În ultimul timp, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu îi cunosc. La înmormântare, îi întrebam pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni intrați noi în viața lui. Mi-am făcut o promisiune că o să încerc să aflu absolut tot, iar dacă oamenii aceia au făcut ceva în acest sens, trebuie să răspundă.

În ziua de Paște el trebuia să ia masă la o prietenă. Nu a anunțat pe nimeni că pleacă la mare. Am vorbit și eu cu oameni și mi-au spus că Răzvan își dorea foarte tare să ajungă acasă. Am conversații de la oameni care au vorbit cu Răzvan și vedeam cum le zicea că a fost la acel festival și că vrea să se întoarcă acasă, a spus Laura Vicol.

Vezi și: Răzvan Ciobanu, ultimele momente din viaţă. Ce a discutat cu angajatul restaurantului din Mamaia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel