MOȚIUNEA SIMPLĂ A PNL a căzut în Camera Deputaților. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, nu a avut emoții la vot

[] []

25 feb 2015 / 17:41
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Camera Deputaților a respins miercuri moțiunea simplă "PSD guvernează la negru - Totul pentru PSD, nimic pentru cetățean", inițiată de PNL și adresată ministrului Muncii, Rovana Plumb. Moțiunea simplă a căzut cu 192 de voturi împotrivă, 111 voturi pentru și 20 de abțineri.

Citește și: PNL, moţiune simplă: "PSD guvernează la negru. Totul pentru PSD, nimic pentru cetăţeni"

 

Textul moțiunii vizează desființarea prin OUG 86/2014 a Inspecției Muncii și a Agenției de Plăți și Inspecție Socială, în locul acestora urmând să fie formată, prin comasare, Agenția Națională pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat la dezbateri că afirmațiile semnatarilor moțiunii sunt nefondate, precizând că moțiunea "nu are obiect", pentru că Inspecția Muncii și Agenția de Plăți și Inspecție Socială nu se desființează.

Ea a menționat că această reorganizare înseamnă întărirea capacității de control și conferirea unei autorități sporite inspectorilor care vor avea atribuții și drepturi mult mai bine conturate pentru exercitarea funcției. Angajații din instituțiile supuse procesului de reorganizare nu își pierd locurile de muncă, a punctat Rovana Plumb.

Moțiunea a fost dezbătută în ședința de plen de săptămâna trecută.

Vezi și: Rovana Plumb: Inspecţia Muncii nu se desfiinţează, moţiunea simplă a PNL nu are obiect


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27