Urmărește emisiunea live


Mircea Geoană: Voi notifica RA-APPS că sunt în curs de mutare

Mircea Geoană a anunţat, joi, că va notifica RA-APPS despre faptul că este în curs de mutare şi că va renunţa la contractul cu regia.

„RA-APPS are 700 de locuinţe pe care le închiriază la preţul pieţei. Eu sunt unul din cei 700 de chiriaşi al RA-APPS care plătesc preţul pieţei, un preţ foarte mare. Nu există în acest moment un interes al meu pentru a continua să stau aici. Voi notifica în aceste zile RA-APPS cu privire la faptul că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la acest contract", a spus Geoană.

El le-a transmis celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei în care stă, că sunt "penibili".

Citește și: Mircea Geoana, reacție la informația referitoare la evacuarea din vila RAAPPS

„Celor care înceară de o manieră penibilă să pună presiune prin orice mod, inclusiv prin mijloace mediatice, pe un rival politic, le spun că sunt absolut penibili şi să nu se mai agite - voi fi în altă casă şi casa revine RA-APPS. Sper să găsească un chiriaş care să plătească chiria pieţei, aşa cum o plăteam eu. Este o chirie mare, peste 3.000 de euro", a spus senatorul Mircea  Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel