Militari americani, internați de urgență în spitale din România

 foto ilustrativ
foto ilustrativ

Cinci militari americani, care participă la exercițiul multinațional Saber Guardian, au ajuns în ultimele 24 de ore la spitale din Vâlcea, Sibiu și  București, după ce li s-a făcut rău.

Trei militari americani de la exercițiul multinațional Saber Guardian au ajuns la Spitalul Județean din Vâlcea, marți seara, acuzând în special dureri foarte mari de cap. Doi dintre cei trei au fost transferați la Sibiu și unul la București. Miercuri, alți doi militari au fost internați la spitalul din Vâlcea. "Au venit trei militari ieri, doi am trimis la Sibiu, unul la Spitalul Militar Central din București. Nu e vorba de insolație, au fost diverse sindroame cefalalgice, unul cu litiază renală. (...) E posibil să fie legat de caniculă, dar nu am date mai multe. (...) Și au mai venit doi astăzi și probabil o să mai vină în fiecare zi, pentru că sunt mii aici și oamenii au probleme în general. Cei doi de astăzi sunt tot cu sindroame cefalalgice și colici renale, dar sunt bine", a precizat, pentru Agerpres, directorul Spitalului Județean Vâlcea, medicul Dan Ponoran.

Saber Guardian 2017 (SG17), cel mai mare exercițiu militar desfășurat în regiunea țării noastre, care cuprinde 25.000 de militari, din 22 de țări aliate și partenere, condus de Forțele Terestre ale Statelor Unite din Europa (USAREUR), se desfășoară până în 20 iulie, pe teritoriile Bulgariei, României și Ungariei, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel