Mihai Neșu ar putea merge din nou

Fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale, Mihai Neșu, care este țintuit într-un fotoliu rulant din mai 2011 din cauza unui accident grav, ar putea merge din nou. 

După accidentul în urma căruia a rămas paralizat, după ce soția l-a părăsit, și după ce ambii părinți s-au stins din viață, îmbolnăviți de supărare din cauza dramei fiului lor, o nouă șansă i se oferă lui Mihai Neșu.

Medicul Ion Alexie, stabilit în SUA, spune că Neșu va intra într-un program destinat refacerii persoanelor aflat în situația sa, scrie româniatv.net.

Neşu a fost de acord ca, prin intermediul dr. Ion Alexie, bunul lui prieten, dosarul său medical să fie trimis la clinica Invivo Therapeutics, din Cambridge (Massachusets). "Nu discutăm despre ceva care se va întâmpla acum, într-o zi sau o lună. Dar cu răbdare, minunea la care sperăm toţi s-ar putea realiza. Proiectul se va derula, cel mai probabil, din septembrie anul viitor. Medicii din SUA au promis să includă dosarul lui Mihăiţă la prioritari ", a dezvăluit dr. Alexie, fost medic personal al regretatului Michael Jackson.

Medicii de la Invivo au obţinut rezultate în tentativa de a vindeca bolnavi cu leziuni cronice la măduva spinării. Testele au fost pozitive. Din 2014, specialiştii de peste Ocean au început să trateze oficial persoane care au suferit accidente.

Planul medicilor îi vizează şi pe bolnavii cronici, categorie în care se încadrează Neşu. Actualmente, procedura chirurgicală se efectuează doar la Cambridge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel