Mihai Gâdea: Revine la Antena 3! Este una dintre cele mai apreciate jurnaliste

Scutaru Cristina / 17 sep 2018 / 23:31 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gâdea
Descriere foto: Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut un anunț important.

A spus că jurnalista Carmen Avram revine la Antena 3 cu un nou sezon al emisiunii ”În premieră”. Primul subiect care va fi dezbătut este ”Sindromul Italia”, patologie psihică specifică femeilor care migrează din Europa de Est pentru a lucra ca asistenți familiali.

Conform psihiatrilor, aceste femei nu reuşesc să se adapteze în noua ţară şi astfel ajung în spitale cu depresie sau psihoze delirante. Victimele trăiesc cu teama că sunt urmărite, persecutate şi au senzaţia că cineva chiar încearcă să le ucidă. În alte cazuri, femeile ajung să sufere de ”Sindromul Italia" după ce îşi pierd locul de muncă din străinătate. Vorbim despre dramelor multor românce din diaspora.

Prima ediție a emisiunii ”În premieră” va avea loc duminica viitoare, la ora 19:00.

Emisiunea îşi propune să ofere telespectatorilor excelență în jurnalism. De la subiectele alese, până la modul în care sunt filmate și editate, ”În premieră" înseamnă materiale de calitate prezentate într-o manieră cu totul nouă.

Anchetele vor scoate la iveală cazuri incredibile, de la mari cazuri de corupție la dosare de incompetență a autorităților sau dovezi de inconștiență din partea unor oficiali cu rang înalt. Reportajele despre fenomenele sociale vor prezenta de la tendințe în modă până la mult mai puțin strălucitorul consum de substanțe interzise în rândul tinerilor, iar portretele vor dezvălui telespectatorilor povestea unor supra-oameni care fac lucruri incredibile, devenind astfel modele pentru mii de români.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25