Mihai Gâdea, FĂRĂ CUVINTE. Cine a telefonat, în direct, la Antena 3

Mihai Gâdea a avut parte de o surpriză mare, în direct, la Antena 3.

Maestrul Florin Piersic a telefonat pentru a-i spune "La mulți ani!", chiar în timpul emisiunii "Sinteza zilei". Actorul i-a zis cât de mult îl apreciază și i-a urat tot binele din lume.

"Am aflat că astăzi e ziua de naștere. Am zis că trebuie să vorbesc cu Mihai Gâdea, puștiul astă, care de foarte multă vreme îl am la suflet. Îmi pare tare bine că te-am prins. Îți spun ție, familiei tale și apropiaților tăi că eu sunt cu voi, cu toată prietenia. Iar pentru tine pentru ani de zile pentru motive din care le știi am un sentiment de frăție cu tine și întotdeauna când vorbesc de tine spun lucruri frumoase. Să îi dea Dumnezeu atâtea bucurii câte am avut eu până acum", a spus Florin Piersic la Antena 3.

Amintim că Mircea Badea a ținut să fie primul care îi urează "La mulți ani" lui Mihai Gâdea cu ocazia aniversării sale.

Astfel că primele minute ale ediției de marți seara a emisiunii "În gura presei" Mircea i le-a dedicat celui de care îl leagă o prietenie specială și multe amintiri frumoase, dar și momente grele din istoria Antena 3 peste care au trecut împreună.

L-a felicitat în stilul său caracteristic, iar Mihai Gâdea i-a răspuns în timp ce se afla în direct.

[citeste si]

"Suntem în data de 10 ianuarie - știu că îi "place" mult de tot ce o să fac acum.. Deloc, îți dai seama. Așa de mult îi place, dar asta e, și el mi-a făcut mie lucruri care nu mi-au plăcut: e ziua lui Mihai Gâdea! Gata, acum s-a dezlănțuit iadul pentru el. Trebuie să-și închidă telefoanele pentru următoarea săptămână", a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel