Mihai Gâdea, băgat în ceață de Lorelai, fetița născută fără brațe

Mihai Gâdea, aproape fără cuvinte, duminică seară, în propria emisiune pe care o realizează la Antena 3, Sinteza Zilei. Cea care l-a băgat în ceață a fost Lorelai, o fetiță de numai 12 ani care s-a născut fără brațe.

Duminică seara, Mihai Gâdea, a avut un invitat special, pe Lorelai, fetița care s-a născut fără brațe, și mama sa.

"Am cunoscut-o în urmă cu 12 ani, când avea două luni, după ce am văzut la televizor un mic anunț, că o fetiță care s-a născut fără membre a fost abandonată. A fost un impuls de moment. Am cerut ajutorul unui asistent social. Era toată plină de pete roșii și într-un țipăt continuu. În noaptea respectivă am avut un vis în care era pe o scenă și aclamată de foarte mulți spectatori ridicați în picioare, eu fiind în partea dreaptă a scenei. În urma acestui vis, m-am decis. Am realizat că s-ar putea să am un aport în destinul ei. Acest vis m-a dus către un alt vis, și tot așa cred că vor urma multe alte vise splendide alături de ea", a povestit mama lui Lorelai.

Întrebată despre forța care o mână în continuare, mama fetiței a mărturisit: "Pașii i-am urmat în funcție de ce mi-a oferit ea, de starea ei de nevoile ei. Când un copil îți spune mamă, îti dă o forță teribilă, o determinare și începi să lupți fără să vrei, ca orice mamă".

Secretul lui Lorelai

Lorelai, o fetiță cu un chip minunat, s-a născut fără membre, însă, acum, la vârsta de 12 ani oferă o lecție de viață oricui, reușind cu degetele de la picioare să cânte la orgă, să scrie. În plus, Lorelai cântă și foarte frumos și cochetează și cu actoria.

Nimic nu-i displace lui Lorelai, pentru că este dominată de un secret, pe care l-a dezvăluit în emisiunea lui Mihai Gâdea: "Trăiesc cu intensitate fiecare clipă, fac nu ceea ce-mi place, ci îmi place ceea ce fac".

Gâdea, băgat în ceață

Mărturisirea lui Lorelai a avut un efect surprinzător asupra gazdei emisiunii.

"Dar... Aici m-ai băgat în ceață. E prea sofisticat pentru mine. Deci, nu faci ceea ce-ți place, îți place ceea ce faci. Cumva asta te-a ajutat ca să faci lucruri importante", a spus Mihai Gâdea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel