Mihai Gâdea: "Am primit un mesaj". Legătura cu procurorul-şef interimar al DNA

Mihai Gâdea: "Am primit un mesaj". Legătura cu procurorul-şef interimar al DNA
Mihai Gâdea: "Am primit un mesaj". Legătura cu procurorul-şef interimar al DNA

Mihai Gâdea a dezvăluit, joi seară, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, ce mesaj a primit în legătură cu Anca Jurma.

Jurnalistul Mihai Gâdea a întrerupt discuția pe care o purta cu Ion Cristoiu, invitat în platoul Antena 3, pentru a citi un mesaj pe care l-a primit: "Am primit un mesaj de la un magistrat pe care îl respect foarte mult. Ce mi-a zis despre doamna care a ajuns acum la DNA interimar: Anca este un procuror de carte. Nu a fost fetița lui tata. A muncit, a trecut prin toate treptele profesionale".

Amintim că Anca Jurma a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuţiile de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar ulterior a fost numită consilier al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, domnul Augustin Lazăr, transmite un mesaj de încredere privind continuarea cu fermitate a activităţii anticorupţie, care reprezintă o prioritate a Ministerului Public, în îndeplinirea rolului său constituţional. În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor", preciza Ministerul Public într-un comunicat de presă, la anunțul noului șef al DNA.

Vezi și: Anca Jurma, prima declarație de procuror-șef interimar DNA


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel