Mihai Gâdea acuză o acțiune mafiotă împotriva sa- VIDEO

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, Mihai Gâdea, a prezentat, marți imagini de pe camerele de supraveghere a unei acțiuni îndreptate împotriva sa. 

"Am lăsat maşina în parcarea de la Antenă, păzită, cu barieră, cu bodyguarzi, pentru că acolo sunt maşinile noastre cu care facem transmisiunile (...). Un BMW X5, mașină scumpă, printr-o manieră foarte abilă și a unor persoane profesioniste aşteaptă până se ridică bariera pentru o altă maşină. Se duce în spatele ei și reușește să se furișeze. Sunt doi, unul la volan, unul operează. Cel din dreapta se dă jos de urgență și se îndreaptă glonț spre mașina mea, se învârte în jurul mașinii și pe camerele de luat vederi martorii spun că ori părea că ar căuta ori să atașeze ceva- GPS- ori să facă ceva ce nu știu, că de aia sunt ei profesioniști și mafioți și noi nu. Interesant este că sunt atât de abili încât reuşesc să îi păcălească şi pe paznici, le spun lucruri: dom'ne. am greșit. Când termina operaţiunea în jurul mașinii, unul ia telefonul mobil cu mișcări meșteșugite şi face fotografii la maşină și pleacă (...). Există suspiciuni întemeiate că au încercat să umble la maşină pentru motive pe care nu le ştim. O să aflăm cine sunt ei, de cine sunt puşi, care sunt intenţiile. (...) Să știe că știm că nu există intimidare, dar absolut deloc, și mai multe decât atât, legal or să plătească rău", a spus Mihai Gâdea, marţi seară, la "Sinteza zilei".

"Am chemat poliţia, au făcut tot ce trebuie la faţa locului, vă asigur că aceşti indivizi, şi mai ales stăpânii lor, vor plăti", a mai spus Mihai Gâdea.

VEZI AICI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel