Mihai Gâdea a fost amenințat cu MOARTEA

În urma dezvăluirilor făcute la Antena 3, Mihai Gâdea spune că a fost amenințat cu moartea prin intermediul unui mesaj pe o rețea de socializare.

”Domnul care mi-a trimis mesaj spune așa: Pregătesc ceva. Voi toți vă imaginați ce, doar Mihai Gâdea nu se așteaptă la ce-i pregătesc. Va veni o seară senină de vară, când va pleca de la Antena 3, și va bubui cu tot cu mașină. O doamnă l-a îndemnat să șteargă imediat mesajul, iar alții îl îndeamnă să meargă mai departe. Oamenii sunt complet dezaxați. Cel care m-a amenințat a mai scris: Pe Mihai Gâdea prea îl mănâncă ceafa. Voi veni eu într-o seară, supărat cu ale mele, cum s-a întâmplat și în seara aceasta, și văzându-l pe idiot la televizor... o să zic: ia să-l așteptăm pe fraier când iese de la Antena 3. Bărbatul acesta a scris pe Facebook că a terminat o facultate de chimie, iar faptul că are noțiuni de explozibil... trebuie amintit”, a spus Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”.

Nu este prima dată când Mihai Gâdea primește astfel de mesaje. La începutul lunii ianuarie 2014, jurnalistul de la Antena 3, în urma anchetei Gazprom-PDL-Ioana Băsescu, a fost amenințat din nou cu moartea.

VEZI ȘI: Mihai Gâdea, plângere penală, după ce a fost amenințat cu moartea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel