Mihai Bendeac a semnat CONCEDIEREA de la Antena 1

Pe internet circulă o petiție pentru concedierea lui Mihai Bendeac pentru un filmuleț mai vechi postat pe facebook în care actorul râde de faptul că Ana Maria Mocanu ar fi fost abuzată în timpul liceului. 

Bendeac a postat petiția pe contul său și a spus că la rândul său a semnat-o. 

"Eu am semnat! Dacă mă iubiți, semnați și voi! Ana Maria Mocanu chiar voia să fie ajutată la lecții! Filmulețul meu de pe FaceBook, Mișto-ul meu, sunt un abuz! #metoo," a scris Mihai Bendeac pe facebook. 

Iată cum sună textul petiției:

 "Am dat astazi peste un filmulet postat de Mihai Bendeac pe pagina lui de facebook, in care rade copios de... viol.Inclusiv femei, chiar mai multe decat barbati. In timp ce 18% considera ca femeile tind sa inventeze sau sa exagereze cu plangerile de viol. Si nu e de mirare, cand pe posturile de televiziune si pe internet exista formatori de opinie ca Mihai Bendeac. Nu stiu cine este Ana Maria Mocanu, si nu interesele ei vreau sa fie in mod special aparate. Ci ale noastre, ale tuturor. Sa iei in deradere un viol, consecintele pe care le poate avea asupra psihicului, sa denigrezi in asa hal o fiinta umana, este inacceptabil. Si cand ai public si ascultatatori, printre care si copii, adolescenti, carora sa le insufli falsa premisa ca femeile si-o cauta, "se impiedica", sa le dai o justificare a unui act de violenta, este mai mult decat gresit. Mai mult decat imoral. Cand printre ascultatatorii tai se numara si repondentii studiului, care deja au o parere formata, si tu, Mihai Bendeac, le-o validezi din pozitia ta de "om de televiziune" sau de "formator de opinie", sa nu ne miram ca atat nivelul violentei va creste, cat si numarul celor care o considera justificata," se arată în text. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel