EXCLUSIV  Metoda lui Ciuhodaru prin care pot fi testați pentru coronavirus salariații: Punem și 2 la sută din impozitul pe salariu

Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

În contextul pandemiei, Tudor Ciuhodaru a vorbit despre testele pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, venind și cu o propunere.

„Dacă aceste teste ar fi asigurate gratuit, nu ar mai fi nevoie să le caute oamenii prin alte părți. În alte țări se pot achiziționa și din farmacii”, a spus Tudor Ciuhodaru. 

Ulterior, a adăugat: „Am înțeles că trebuie să ne testăm pe banii noștri. Apropo de Slovacia, în două weekenduri succesive a scăzut rata de infectare cu 60 la sută. Oare de ce Austria își propune să facă o testare extinsă?! De ce Anglia vrea să facă testare de două ori pe săptămână în școli?!”

„Dacă vrei să faci prevenție, lucrurile trebuie făcute cât se poate de simplu și clar. Nu vor să le dea bani, poate se face un fond național, punem cei 2 la sută din impozitul pe salariu, pun și patronii 20 la sută, sau sunt lăsați să deconteze aceste sume. Patronii cumpără teste, testează personalul, văd care e situația, îi depistează, și ne vedem și noi de viața noastră”, a spus Tudor Ciuhodaru. 

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii „Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei”, eveniment online organizat de trustul presă DC Media Group, din care fac parte DCNews, DCMedical, DCBusiness, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania.ro, Spectacola.ro și DCNewsTV.

Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel