Mesajul lui Rareș Bogdan pentru cititorii DC News după o știre publicată

Rareș Bogdan a reacționat după topul publicat de ziarul DC News privind cel mai apreciat realizator TV din România. Amintim că Mihai Gâdea a fost cel mai votat de către cititorii noștri, iar pe locul doi s-a aflat Rareș Bogdan.

"Nu e rau absolut deloc! Acum mi-a fost semnalat acest sondaj care a fost realizat intre cititorii DCNews. Le multumesc tuturor celor ce m-au votat si in primul rand Dumneavoastrca ca imi dati forta pentru a continua. #rezistamimimpreuna, #continuamimpreuna", a fost mesajul publicat de Rareș Bogdan.

[citeste si]

Așadar, în viziunea publicului DC News, Mihai Gâdea este realizatorul TV al anului. Jurnalistul a obținut 43,73% din voturile cititorilor. Pe locul doi s-a clasat Rareș Bogdan, pe locul trei se află Victor Ciutacu. Pe locul patru s-a clasat Ionuț Cristache, urmat de Cosmin Prelipceanu și Silviu Mănăstire. Surpriza este reprezentată de Ionuț Cristache care, dacă în topul de anul trecut era cotat la 3,16%, pe ultimul loc, acum se află pe locul patru, cu 9%. Acest lucru arată că venirea lui TVR 1 a fost un lucru foarte bun. Ionuț Cristache are emisiunea "România 9", de la ora 21:00, când începe și "Sinteza zilei" a lui Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel