Meniu gratuit pentru pensionari. Cine poate beneficia: "Ne bucurăm"

Descriere foto:

Primăria Târgu Mureş a anunţat că din luna noiembrie va demara programul 'Să ne îngrijim bunicii', în cadrul căruia va acorda un meniu complet, de două ori pe săptămână, pensionarilor cu venituri mici.

Consilierul primarului din Târgu Mureş, Claudiu Maior, a declarat că, începând cu data de 1 noiembrie 2018, pensionarii al căror venit net lunar pe membru de familie nu depăşeşte suma de 1.162 lei, vor primi un meniu complet, de două ori pe săptămână.

"Ne bucurăm că putem veni în sprijinul pensionarilor cu venituri modeste şi de aceea am hotărât să continuăm programul 'Să ne îngrijim bunicii '. Manifestăm respect şi preţuire pentru vârstnicii care au realizat ceva pentru acest oraş, oameni care dau mereu frumuseţe şi consistenţă urbei", a arătat Claudiu Maior.

În anul 2009, prin Hotărârea Consiliului local municipal numărul 96, a fost aprobat programul "Să ne îngrijim bunicii", iar la ultima şedinţă a Consiliului Local Târgu Mureş, din luna iulie, consilierii au aprobat un cuantum al alocaţiei de hrană de 17 lei/zi/persoană.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25