MELEȘCANU, DEMISIE. Udrea: Consolare pentru bătaia de joc reprezentată de votul din Diaspora

Teodor Meleşcanu a anunţat că îşi depune mandatul de ministru de Externe, precizând că face acest lucru pentru că nu toţi românii din diaspora au putut vota şi că a luat această decizie ca "om de onoare".

VEZI ȘI: Rareș Bogdan: Vreau să-l strâng în brațe pentru că a avut grijă de Realitatea TV

Elena Udrea a comentat acest subiect spunând că demisia lui Teodor Meleșcanu era un lucru necesar.

"Demisia lui Teodor Meleşcanu este o palidă, dar necesară, consolare pentru bătaia de joc reprezentată de votul din Diaspora. Am fost la Paris - am stat 8 ore în ploaie şi frig - şi am trăit alături de toţi acei români tineri şi frumoşi la suflet umilinţa de a vrea să participi la deciziile importante pentru ţara ta şi să fii împiedicat de nişte minţi obtuze şi de o lege proastă.

Singura soluţie pentru rezolvarea acestei probleme este introducerea urgentă a votului prin corespondenţă. PMP este singurul partid din Parlament care are în acest moment un proiect legislativ în acest sens care se află la comisiile parlamentare. Acesta trebuie doar avizat şi pus pe ordinea de zi a Plenului. Dacă există suficientă voinţă politică - aşa cum o tot declamă cei de la PSD şi PNL - atunci săptămâna aceasta sau, cel mai târziu, la sfârşitul săptămânii viitoare, am putea avea noua lege deja votată", a fost comentariul Elenei Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel