Meci amical România – Germania, în pregătirea eEURO 2021

Foto: lalesh aldarwish - Pexels
Foto: lalesh aldarwish - Pexels

Naționala de e-fotbal a României pregătește preliminariile eEURO 2021 cu un meci amical împotriva Germaniei, jucat în PES 2021, informează Federaţia Română de Fotbal.

Partida va avea loc joi, 25 februarie, de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct pe Facebook Echipa națională de fotbal a României și Echipa națională de e-fotbal a României și pe YouTube FRF TV.

La acest meci, România va fi reprezentată de doi jucători, Adrian Urmă și Andrei Poenaru, în timp ce pentru Germania vor evolua trei jucători, Mike Linden, Mehrab Esmailian, Pejam Zeinali. Linden și Esmailian sunt coechipieri cu Adrian Urmă în echipa de jucători profesioniști a lui Schalke 04, transmite FRF.

Duelurile din preliminariile eEURO 2021 se vor disputa în două etape, prima este programată în 29 martie, iar cea de-a doua în 26 aprilie. România face parte dintr-o grupă alături de Luxemburg, Slovacia, Ungaria, Liechtenstein și Gibraltar. Doar prima clasată se califică direct la turneul final programat în iulie, la Londra. Echipele de pe locul secund vor avea șansa unui play-off pentru a merge totuși la eEURO, anunţă FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel