Mașini luate de viitură la Vâlcăneşti, Prahova. În zonă e Cod portocaliu de averse şi grindină

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Trei autoturisme au fost luate de o viitură care s-a format, duminică seară, pe pârâul Sărata, în proximitatea localităţii Vâlcăneşti, din Prahova.

În zonă fiind cod portocaliu de averse torenţiale şi grindină. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, acest eveniment nu a fost soldat cu victime.

'În localitatea Vâlcăneşti a crescut nivelul pârâului Sărata, au fost luate de viitură trei autoturisme (fără victime, doar una dintre ele este o maşină funcţională, două fiind neutilizate) pe o distanţă de aproximativ un kilometru. Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Plopeni se află la faţa locului şi rămâne pentru monitorizare. Pârâul are încă un nivel crescut', conform ISU Prahova.

Meteorologii au emis Cod portocaliu de fenomene meteo periculoase, respectiv averse torenţiale care vor acumula peste 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină pentru localităţile Urlaţi, Boldeşti-Scăeni, Valea Călugărească, Bucov, Vărbilău, Gura Vitioarei, Albeşti-Paleologu, Lipăneşti, Măgurele, Vâlcăneşti, Cocorăştii Mislii, Dumbrăveşti, Bălţeşti, Plopu, potrivit sursei citate.

De asemenea, a fost emis mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populaţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel