Masacrul câinilor de la Botoşani a declanşat o anchetă parlamentară

caini, botosani
caini, botosani

Cruzimea uciderii celor 230 de câini la Botoşani i-a determinat pe parlamentari să ceară lămuriri privitoare la felul în care a fost posibil acest masacru. Comisia de Abuzuri a Camerei Deputaţilor a declanşat o anchetă parlamentară, însuşi preşedintele comisiei, Ioan Stan, plecând astăzi la faţa locului, pentru a strânge datele necesare.

Comisia s-a sesizat în urma unei solicitări primite de la fostul senator Marius Marinescu, în care acesta îi acuză pentru masacrul din 11 mai pe primarul localităţii, Cătălin Flutur, viceprimarul Florin Ghiorghiţă, şeful IJP Botoşani, Viorel Șerbănoiu, directorul DSV, Minodora Vasiliu, cu toţii numiţi în funcţie de PDL, scrie inpolitics. ro. Uciderea celor 250 de cîini fără adăpost contravine legii 9/2008, elaborată chiar de Marius Marinescu, şi se pedepseşte cu închisoare de pînă la 3 ani. Cîinii ucişi au fost băgaţi în saci de plastic, urcaţi în maşini şi duşi la incinerator. Decizia de a-i eutanasia i-a aparţinut veterinarului. Membrii asociaţiei pentru protejarea animalelor sunt şocaţi de ce s-a întâmplat.

Citeşte şi:

De Ce a avut loc masacrul din Botoşani. Medicul veterinar Liviu Gaiţă arată că a fost un experiment pilot, pentru a testa opinia publică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel