Marius Moga și grupul coral al Penitenciarului Aiud – concert cu ocazia unui eveniment literar

Flaviu Predescu / 03 apr 2019 / 11:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Marius Moga și grupul coral al Penitenciarului Aiud suțin un concert cu ocazia unui lansării volumului „Liter-Art”.

Vineri, 5 aprilie, începând cu ora 12.00, în ambianța deosebită a Centrului Cultural Castelul Sâncrai, Penitenciarul Aiud și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud organizează lansarea volumului „Liter-Art”, ediția a IV-a. În cadrul evenimentului va susține un recital de muzică Marius Moga, iar grupul coral al Penitenciarului va interpreta câteva lucrări.

Aspectul inovativ, unic la nivel de sistem penitenciar românesc al proiectului educativ „Liter-Art” este reprezentat de implicarea în demersurile de creație literară și ilustrație de carte atât a persoanelor private de libertate cât și a angajaților așezământului de deținere dar și a unor literați consacrați.

Rămânem consecvenți ideii că arta, indiferent de forma de manifestare, oferă persoanelor private de libertate oportunități unice pentru a înțelege lumea și propria persoană și de a crea o identitate culturală proprie”, a declarat Ciprian SABĂU, director adjunct pentru Educație și Asistență Psihosocială, arată un comunicat al Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25