Marius Budăi: Cifrele nu mint niciodată! V-ul lui Cîțu s-a EVAPORAT și a rămas doar linia aia în jos

Sursa foto: GUvernul României
Sursa foto: GUvernul României

Deputatul PSD Marius Budăi susține că România nu va avea o revenire a economiei în anul 2021, iar datele prezentate de Florin Cițu privind situația din anul 2020 sunt eronate.

"L-am auzit pe premierul Cîțu sărind în sus de bucurie că am fi avut pe ultimul semestru din 2020 o creștere. De fapt, trebuie să afle românii că este o minciună gogonată marca Cîțu, deoarece românii nu se hrănesc cu sezonalitate cum încearcă Cîțu să ne prezinte o creștere pe trimestru 4 din 2020, ci este chiar o scădere de 1,5% în trimestru 4, în trimestru 3 de 5,6% și în trimestru 2 am avut o scădere de 11,2 %. Trimestru patru a avut o scădere de peste 16% față de trimestru 1, când nu era pandemie în România. Cam astea sunt cifrele zilei. În plus, HoReCa are peste 33,5% scădere în 2020, iar producția industrială spre 10% scădere în 2020.

Dacă ar fi cumva să intitulez analiza mea pe comunicatul dumnealui de statistică aș spune că V-ul lui Cîțu s-a evaporat și a rămas doar linia aia în jos și nu este doar părerea mea, este părerea multor economiști din România care ne spun foarte clar că cifrele, din păcate pentru Cîțu, cifrele nu mint niciodată. Nu vom  avea cum să ne revenim nici în acest an deoarece acest cerc al austerității nu va aduce nimic bun în economie.", a declarat Marius Budăi în cadrul unei conferințe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel